Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: AAM40D-S
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Avan

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Kompaktlaminat

  Produktmål

  B:415x D:55/30x H:920 mm

  Egenskaper

  Kompaktlaminat
  Dyp servant
  Speil med belysning
  Smart oppbevaring
  Fuktbestandig og vanntett
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

 • Aspen Avan Møbelpakke 40 cm dyp servant, med speil

  TEKNISK
  Kompaktlaminat
  Dyp servant
  Speil med belysning
  Smart oppbevaring
  Fuktbestandig og vanntett
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

  ASPEN AVAN
  Avan er Apen sin minste, enkleste og aller mest solide baderomsmøbel. Serien er utviklet i samarbeid med arkitektbyrået White, med en felles tanke om å skape et møbel som tåler skikkelig tøffe tak, og som samtidig har en stilren og minimalistisk form. Hele møbelet, bortsett fra servanten, er derfor i kompaktlaminat, som er et eksepsjonelt solid materiale. Og for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge Avan, så har du egentlig bare én valgmulighet – om du vil at servanten skal være dyp eller grunn. Ellers er alt med Avan allerede fastsatt.

  SMART OPPBEVARING
  Alle møblene i Avan-serien har smart og lett tilgjengelig oppbevaring. Bak speilet med oppbevaring skjuler det seg fire hyller med plass til Aspen sine praktiske akrylbokser. Boksene finnes i klar og frostet akryl.

  FUKTBESTANDIG OG VANNTETT
  Ved første øyekast er det lett å tro at Avan bare handler om design. Men det er like mye fokus på funksjonene og slitestyrken. Alle delene i serien, bortsett fra servanten og akrylboksene, er laget av kompaktlaminat, et helt fuktbestandig og vanntett materiale.

  LETT TILGJENGELIG
  Du velger selv om du vil ha en grunn eller dyp servant. I underskapets vippeskuff er det god plass til alle tingene du vil ha for hånden. Skuffen har en enkel og smart konstruksjon som gjør den både lett tilgjengelig og enkel å holde ren.

  KOMPAKTLAMINAT
  Kompaktlaminat er et eksepsjonelt slitesterkt og holdbart materiale som er både smuss og vannavstøtende. Kompaktlaminat er laget av flere lag harpiks impregnerte papir, under høy varme presses det sammen til en hard plate.

  OM ASPEN
  Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige.
  Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00