Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 10.211.063.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Luna

  Farge

  Krom / Sølv

  Egenskaper

  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 270 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 12 l/min

 • KWC LUNA kjøkkenbatteri i krom med avstengning for oppvaskmaskin

  TEKNISK
  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 270 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 12 l/min

  KWC ZOE
  ZOE-serien er en skulpturisk og innovativ serie i en egen klasse - ZOE fører sammen all KWCs kjøkkenekspertise i ett blandebatteri. Resultatet av funksjonell variasjon, organisk design og et fasinerende samspill mellom vann og lys gjør ZOE til et unikt mesterverk.Fra forskjellige vinkler avslører ZOE et nytt aspekt av dets karakter og demonstrerer hvorfor dette er et gjennombrudd når det kommer til kjøkkendesign.ZOE kommer i krom eller rustfri utførelse, og kan leveres med LED lys eller uten. Samtlige modeller har uttrekkbar slange pent integrert i tuten, og kan stilles mellom vanlig stråle og dusjstråle. Strømforsyningen skjer gjennom en 6,75-volt transformator som monteres i en stikkontakt.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00