Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 26.000.120.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Ely

  Egenskaper

  TouchControL: Hånddusj blir ikke varm
  Dusjholder med kuleledd
  Rørdiameter 18 mm

 • KWC ELY Hånddusj mono

  TEKNISK
  TouchControL: Hånddusj blir ikke varm
  Dusjholder med kuleledd
  Rørdiameter 18 mm

  KWC ELY
  ELY hånddusj er et stilfullt produkt med dynamikk og eleganse.Hodet et laget slik at strålene får best mulig spredning og ELY kommer i to varianter. Mono med ett strålevalg og duo med to strålevalg. Duo har en omstiller på ryggen som lar deg velge mellom strålene og dusjhodet er hygienisk, enkelt å gjøre rent.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00