Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 60739
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Solvik

  Farge

  Sort

  Materialer

  Finèr

  Produktmål

  B:2030x D:475x H:870 mm

  Egenskaper

  Myklukking
  Fullt uttrekk
  Skuffeinnsats
  Nålefiltmappe
  Vippeskuff
  Avrundet sokkel
  Vannlås
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

  Servant / Benkeplate, bunnventil og blandebatteri medfølger ikke.

 • Aspen Solvik servantskap 200 med fire skuffer og to vippeskuffer. Kombineres med benkeplate i granitt eller silestone med underlimt dobbel porselenservant, alternativt en heldekkende benkeplate med to frittstående toppmonterte porselensservanter. Mål inkl. benkeplate / servant er Bredde 2030 x Dybde 475 x Høyde 870 mm. Underskapet leveres uten benkeplate / møbelservant, bunnventil og blandebatteri.

  Solvik serien henter sin inspirasjon fra den klassiske svenske kystvilla og den tidløse New England-stilen. Med tradisjonell form gir Solvik ett genuint uttrykk og følelse av at møbelet ble bygd på stedet en gang rundt forrige århundreskifte, men med dagens moderne funksjoner.

  SERVANTSKAP
  Myklukking
  Fullt uttrekkbare skuffer
  Skuffeinnsats i tre
  Nålefiltmappe
  Vippeskuff
  Avrundet sokkel
  Vannlås
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti

  Servant / Benkeplate, bunnventil og blandebatteri medfølger ikke.

  EKTE TRE
  Aspen møbelserier lages av ekte tre, massivt eller finér. Unntaket er Avan som lages av kompaktlaminat. Deres erfarne møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø.

  Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Ved å bruke samme materiale til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte, med de naturlige forandringene som treverk gjennomgår.

  SAMMENSATT
  Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

  At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

  GARANTI
  Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

  SERVANTER
  Aspen bruker utelukkende nøye utvalgte og svært slitesterke materialer, som porselen, støpemarmor og emaljert stål. Dette er de mest slitesterke materialene en servant kan lages av, med en lettstelt og slitesterk overflate som tåler omfattende bruk.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00