Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vikingbad
Varenummer: 6312568
Eks. MVA
 • Produsent

  Vikingbad

  Serie

  Paris

  Farge

  Grå profil

  Materialer

  Hvitt glass

  Produktmål

  100 x 100 x 220 cm

  Egenskaper

  4 stk massasjedyser
  Termostatstyrt blandebatteri
  Avtagbart frontpanel
  Kontrollpanel
  LED lys med justerbar farge
  Takdusj m/troperegn
  Hånddusj m/justerbart hode

  Pakkemål

  L:100 x B:100 x H:99 cm

  Pakkevolumen

  989.00 dm3

 • VikingBad Massasjedusj Paris 100 100x100x220 cm klart Front/hvit bakglass

  TEKNISK
  4 stk massasjedyser
  Termostatstyrt blandebatteri
  Avtagbart frontpanel
  Kontrollpanel
  LED lys med justerbar farge
  Takdusj m/troperegn
  Hånddusj m/justerbart hode

  VikingBad massasjedusj
  VikingBad massasjedusj PARIS er en helt nyutviklet serie massasjedusj fra VikingBad, som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Alle VikingBad massasjedusjer leveres med termostatbatteri, takdusj og regulerbar hånddusj. Modellene har også massasjedyser, LED-lys og avtagbart frontpanel

  VikingBad massasjedusj PARIS kan velges i 2 ulike design, velg den stilen som passer best til ditt bad. Enten sort speilglass eller hvitt glass.

  Vikingbad dusjkabinett
  VikingBad har en serie med flotte dusjkabinett, dusjhjørner og dusjnisjeløsninger i ulike størrelser og design. Dusjkabinettene har integrert dusjtermostat og dusjsett. Smarte installasjonsdetaljer, avtagbart frontpanel, vippbare dører og glass med nanotech behandling gjør dusjkabinettene svært enkle å montere og rengjøre. Dusjdørene til kabinettene har doble trinser oppe og nede for jevn og stabil gange samtidig som designet gjør at døråpningen er størst mulig for alle modellstørrelser. Glassfronter og dusjdører produseres med klart 6 mm herdet sikkerhetsglass og bakvegger i glass produseres med 4 mm herdet sikkerhetsglass. Universale dusjhjørner består av doble svingbare dører med aluminiumsprofil og magnetlist, samt oversvømmelsesvern. Dørene kan svinges 180 grader og kan kombineres i forskjellige varianter som dusjnisje eller walk-in.

  VIKINGBAD
  Vikingbad er en importør og leverandør av synlige VVS-produkter samt utendørs massasjebad. De har et stort utvalg baderomsprodukter til konkurransedyktige priser. Vikingbad har en omfattende kolleksjon bestående av: baderomsmøbler, badekar, massasjekar, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, blandebatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt en rekke pleiemidler godkjent for bruk i Norge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00