Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 8019811
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Mono

  Farge

  Sort

  Materialer

  Granitt

  Egenskaper

  Granitt
  Sort Magma
  Enkel kum
  For planliming
  Overløp
  Kurvventil

  Vannlås medfølger ikke

 • Intra Mono N100 kjøkkenvask i granittmaterialet Cristadur for planliming. MONON100-M-PL, farge sort Magma. 1 kum med overløp og plass for batterihull i bakkant. Leveres med kurvventil, vannlås medfølger ikke. Batterihull er forborret for valgfri plassering av blandebatteri. Krever minst 60 cm utvendig skapbredde.

  DIMENSJONER
  Utvendig mål: Bredde: 570 x Dybde 510 mm
  Stor kum: Bredde: 513 x Dybde: 358 x Høyde: 180 mm

  INTRA GRANITT
  Intra Granitt er en serie trendy kjøkkenvasker i unikt materiale. Cristalite og Cristadur er en blanding av granitt og akryl som er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygienisk. Cristadur har en silkemyk overflate mens Cristalite har en metallisk finish.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00