Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 6217387
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Serie

  Corner

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  141 x 141 x 63 cm

  Egenskaper

  System 1:
  6-8 justerbare vanndyser
  2 fotdyser
  variabel lufttilførsel
  ozonator
  pneumatisk styring
  front/endepanel

  Kapasitet 260 liter
  Dybde 48 cm

  Uten panel og karkantarmatur

 • Interform Corner boblebad 141 x 141 cm med System 1. Høyde 63 cm og Dybde 47 cm. Inkludert panel. Vannmassasje med variabel lufttilførsel.

  Uten karkantarmatur
  Dette er et kampanjekar fra Interform ideelt for deg som ønsker bekvemmelighet og avkobling på små arealer til en fornuftig pris. Spennende form, sitteplass med ryggstøtte samt god plass på kanten av karet for såpe og shampo.

  SYSTEM 1
  Kapasitet: 260 liter
  Luftdyser: nei
  Vanndyser: 6 - 8 stk
  Fotdyser: 2 stk
  Ryggdyser: Nei
  Variabel lufttilførsel: Ja
  Ozonator: Ja
  Pneumatisk styring
  Panel: Ja
  Karkantarmatur: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr

  SELVRENSENDE OZONATOR
  Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vannet med ozon ved bruk av vannmassasje, uten etterfylling av kjemikalier. Desinfiserer vannet på en kraftig, trygg og skånsom måte. Dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier, svir ikke i øynene og irriterer eller tørker ikke ut huden. Ozonator eliminerer sykdomsfremkallende bakterier, har ingen innvirkning på pH-verdien i vannet og du slipper å kjøpe inn kjemikalier for rensing.

  Ozonator gjør den daglige rengjøringen av karet enklere da ozon bryter ned oksidanter i oljer og såpe, noe som reduserer såperestkanter.

  MATERIALE
  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  GARANTI
  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  All garanti forutsetter at skader ikke er kommet av vanskjøtsel.

  VEDLIKEHOLD
  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00