Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 4450517
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Egenskaper

  Maks vanntrykk kg/cm2: 5 bar
  Maks vanntemperatur: 90 grader
  Vannmengde ved 3 bar: 105 per minutt

 • To-greps veggbatteri, 3/4" metallratt, for slange

  TEKNISK
  Maks vanntrykk kg/cm2: 5 bar
  Maks vanntemperatur: 90 grader
  Vannmengde ved 3 bar: 105 per minutt

  Spylebatteri med stor kapasitet, for veggmontasje. Armaturen leveres med innebygde tilbakeslagsventiler. Rattene i metall. Armaturen kan også leveres for hettvann. Anslutning ¾" kupling. Meget robust utførelse. Slangekupling dim. ¾".Tohulls gjennomføring i vegg.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00