Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
dansani
Varenummer: DSC-243334C
Eks. MVA
 • Produsent

  Dansani

  Serie

  Special Collection

  Farge

  Sort matt

  Materialer

  MDF

  Produktmål

  B:121 x D:45,5 cm

  Egenskaper

  LUKSUS PAKKE INNEHOLDER:
  Servant
  Servantskap
  Speil/speilskap
  Romdeler i massivt tre
  LED belysning i skuff
  Stikkontakt

  TEKNISK
  IP44 - godkjent
  Servant i sanitærporselen
  Dempet lukking
  Ferdig montert
  5 års garanti

 • Dansani DSC Kantate Møbelpakke B:121 cm x D:45,5 cm, sort matt, med romdeler, belysning og speil

  LUKSUS PAKKE MEDFØLGER:
  Servant
  Servantskap
  Speil/speilskap
  Romdeler i massivt tre
  LED belysning i skuff
  Stikkontakt

  TEKNISK
  IP44 - godkjent
  Servant i sanitærporselen
  Dempet lukking
  Ferdig montert
  5 års garanti

  PORSELENSSERVANT
  Porselensservanter er produsert av ekte sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

  SPEIL
  Speilene har integrert lys og leveres inkl. sensorbryter og veggbeslag.

  SPEILSKAP
  Speilskap leveres som standard med grep, forstørrelsesspeil, integrert stikkontakt (maks belastning 2200W) og lysbryter, samt dobbeltsidige speildører med dempere som sikrer at dørene lukker mykt og lydløst. Ytterligere følger det med en flyttbar metallhylle og en magnetlist til f.eks saks og neglefil.

  SKAPSKROG
  16 mm MDF trefiberplate dekket med folie. Skapene leveres sammensatt inkl bakplate og opphengsbeslag for montering på veggen. Som standard leveres 5 mm glasshyller med polerte kanter (ikke til servantskapene). Servantskap har aluminiumsfarget bunn og bakplate

  DØRER OG FRONTER
  22 mm MDF trefiberplate dekket med folie. Alle dører leveres med klipshengsler i metall som kan justeres i tre retninger. Dørene leveres med dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst

  FOKUS PÅ FUNKSJONALITET
  Designet i Dansani Special Collection tar utgangspunkt i gode danske designtradisjoner hvor enkelhet og rette linjer er grunnsteinene. Sammen med stilrene, integrerte håndtak som faller naturlig inn i designet. Utformingen av håndtaket hindrer at det samler seg støv og smuss, og sikrer at det ligger godt i hånden uten at det blir synlige merker etter skarpe negler

  FOLIEBELAGTE SKROG OG FRONTER
  I Dansani Special Collection er alle skapene, både skrog og fronter, produsert i foliebelagt MDF. Et foliert baderomsmøbel gir optimal beskyttelse mot vann og fukt. De gode materialene i Dansani Special Collection er forenet med spennende overflater. Cedar grey med sin flotte trestruktur står for det naturlige. Du kan også velge klassisk hvit eller skape dramatiske kontraster med sort matt som har en helt silkeaktig, matt og spennende overflate.

  MANGE MULIGHETER
  Dansani Special Collection byr på fire populære servanter Kantate, Andante, Menuet og Mini Menuet som alle er rektangulære, heldekkende servanter i slitesterkt sanitærporselen. Prisen er den samme uavhengig av hvilken servant du velger, med unntak av Mini Menuet som er noe rimeligere enn de øvrige servantene. Serien leveres både med speil og speilskap, begge med integrert energibevarende lys.

  DANSANI
  Dansani ble etablert i 1983. Helt siden den gang har de fokusert på å være blant verdens beste leverandører innenfor ett eneste kjerneområde - kvalitetsmøbler til baderommet. Dansani er et internasjonalt konsern med hovedsete i det sørlige Danmark, hvor de råder over 20 000 m2 produksjonsfasiliteter. I tillegg til dette har Dansani datterselskaper og er representert i mer enn 20 land. Og hver dag leverer Dansani mellom 300 og 400 baderomsmøbler til entusiastiske forhandlere og forbrukere i hele Europa. Dansani er en markedsorientert og profitabel virksomhet som år etter år har opplevd vekst helt siden begynnelsen. Dette skyldes først og fremst forretningskonseptet og deres måte å tenke og handle på.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00