Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
smedbo
Varenummer: YK356
Eks. MVA
 • Produsent

  Smedbo

  Serie

  Time

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  10 års garanti
  Massiv messing
  Rustfri
  Veggmontert
  Selvklebende
  Skjult innfestning
  Vertikal

  Vekt

  0 kg

  Pakkemål

  0.072 x 0.045 x 0.174 m

  Pakkevolumen

  0.000564 m3

 • Smedbo Time veggmontert dobbel krok YK356 i polert krom. Vertikal modell. Skjult innfestning og 10 års garanti.

  SMEDBO TIME
  Smedbo Time er en baderomsserie hvor formspråket på de funksjonelle detaljene fremheves maksimalt takket være den tynne bakplaten. Kjernen av messing, overflaten i polert krom.

  SELVKLEBENDE
  Nesten alle bakplater i Smedbo Time serien har selvklebende tape, noe som gjør det lett å montere på veggen. Derfor behøves kun en skrue på veggbeslaget.

  Gjelder ikke Time 325, 3455, 362, 374, 3464 og 347.

  Vær oppmerksom på at overflaten det skal limes på, må være ordentlig rengjort, og at det selvklebende limet skal herde 24 timer før belastning.

  GARANTI
  Smedbo gir 10 års garanti på sine produkter. Med riktig vedlikehold holder Smedbo seg "som ny" i hele badets levetid.

  MATERIALE
  Smedbo baderomstilbehør produseres i massiv messing lagd av optimal legering av kobber og zink. Dette gir produktene den høyeste kvalitet. De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.

  Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser Smedbo produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.

  SMEDBO
  Smedbo baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. De har trolig Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante WC-børster.

  Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål - alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

  Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste. Smedbo selger til alle deler av verden, med Skandinavia som hovedmarked. Dette svenske selskapet har røtter tilbake til 1967, da baderomsserien Herregård ble introdusert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00