Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6175395
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Endura

  Farge

  Stål

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Rustfri
  Vandalsikker
  Veggmontering
  Armatur
  Integrert avløpsventil
  Vannlås
  Festebraketter

  Uten kjøling

  Vekt

  5 kg

  Pakkevolumen

  44.00 dm3

 • Intra Endura ED2DF vandalsikker drikkefontene for veggmontering i rustfritt stål 18/10, med børstet finish. Leveres med armatur, integrert avløpsventil, vannlås og festebraketter. Komplett med vandalsikkert deksel. Uten kjøling.

  INTRA ENDURA
  Intra Endura er en serie produkter rettet mot det offentlige sanitærrom. Produktene er av rustfritt stål, et holdbart materiale som er lett å holde rent. Rustfritt kvalitetsstål har tilnærmet livslang holdbarhet, er uknuselig og vann- og brannsikker. Der har ingen porer for bakterievekst, det lukter ikke og kan resirkuleres. Dette gjør produktene svært godt egnet for steder med høyfrekvent bruk, som skoler, kontorer, flyplasser, idrettsanlegg, jernbanestasjoner og sykehus.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00