Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
svedbergs
Varenummer: 60582782
Eks. MVA
  • Produsent

    Svedbergs

    Serie

    Forsa

    Farge

    Svart profil

    Materialer

    Frostet glass

    Produktmål

    70x80x198 cm

    Egenskaper

    Terskelfri - handikappvennlig
    6 mm herdet sikkerhetsglass
    Vendbar
    88-130 cm døråpning

    Kan komplimenteres med byggprofiler

    Rørgjennomføring mulig i veggprofil, 25 mm

    Subbelist medfølger

    Dørene kan svinges inn/utover

    Vekt

    50 kg

    Pakkemål

    0.94 x 2.045 x 0.13 m

    Pakkevolumen

    0.249899 m3

  • Svedbergs Forsa Dusjhjørne rett 70x80 cm svart profil, frostet glass

    Består av to dører som kan åpnes med transparent tetningslist i nedkant. Dørene kan skyves inntil når dusjen ikke benyttes, dette frigjør gulvplass. Terskelfri – handikappvennlig. Herdet sikkerhetsglass 6 mm. Veggprofil medfører rørdragning 25 mm fra vegg. Dusjveggen kan komplimenteres med byggprofiler 20 alt. 40 mm. Høyde 198 cm. Døråpning 88-130 cm. Samtlige mål er vendbare for høyre eller venstreplassert dusjhjørne.

    TEKNISK
    Terskelfri - handikappvennlig
    6 mm herdet sikkerhetsglass
    Vendbar
    88-130 cm døråpning

    Kan komplimenteres med byggprofiler

    Rørgjennomføring mulig i veggprofil, 25 mm

    Subbelist medfølger

    Dørene kan svinges inn/utover

    FORSA
    En dusjserie med et nytt formspråk som passer inn i moderne baderom. Smidigere profiler og integrerte håndtak hever det estetiske inntrykket, smarte funksjoner øker opplevelsen og valgfriheten til å kombinere som du vil.

    OM SVEDBERGS
    Svedbergs ble grunnlagt i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. I dag er Svedbergs markedsledende i Norden på baderomsmøbler og er notert på Stockholmbørsen. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved Svedbergs sitt eget anlegg i Dalstorp, Sverige. Under begrepet: Hele baderommet markedsføres det et bredt sortiment bestående av baderomsmøbler, badekar, dusjer, kraner/blandebatterier, WC, belysning, håndkletørkere og SPA.

    GJØR DET FRA GRUNNEN
    Ettersom Svedbergs gjør alt i deres eget anlegg i Dalstorp, kan de ta ansvar for at hvert produkt holder høyeste kvalitet. Når Svedbergs sier at de grunnlakkerer tremøblene, betyr det at møblene blir lakkert tre ganger, pluss at de topplakkerer en gang. Mellom hver lakkering tørkes produktet med UV-lys. De bruker dessuten en maling som trenger inn i materialet og forsegler treplaten mot fukt. Like nøye er de med skap og andre detaljer i blikk.

    MATERIAL VALGT MED OMSORG
    Svedbergs har flere krav når det gjelder materialer. Det handler særlig om at produktet skal ha et langt liv og at det skal være pent. Form er selvsagt også viktig.
    Tremøblene behandles i flere trinn for at de skal få et langt og lykkelig liv. Grunnlaget er en fuktbestandig sponplate av høyeste kvalitet.
    Trinnene er som følger:
    1) Fuktbestandig sponplate
    2) Grunningspapir
    3) Sliping
    4) UV-sparkel
    5) UV-grunning 1
    6) UV-grunning 2
    7) Lakksliping
    8) Syreherdende toppmaling
    Ferdig!

    FERDIG MONTERT
    Alle produkter fra Svedbergs leveres ferdig montert, dette sikrer at alle møbler blir riktig montert samt at det bidrar til mer effektiv oppbygging av baderommet.

    FABRIKKMONTERT ELEKTRISK
    Alle el-installasjoner er fabrikkmontert (S-merket, CE-merket og IP-klassifisert). S-merket er viktig komplement til CE-merkingen ettersom det garanterer at produktene er sikre og testet før levering.

    EKSTREME TESTER
    Til fronter som ikke er malte, benyttes ekte trefinér. Treoverflaten er skåret ut fra utvalgte stokker som skaper en ekte tre-følelse. I stammene benyttes fuktbestandige sponplater. Sponplatene har gjennomgått ekstreme tester for å forsikre at det er av beste kvalitet. Først har de blitt testet 3 dager i 20-graders vann, en dag i 12- grader kulde og deretter tre dager 70 grader varme.

    MILJØ
    Svedbergs arbeider kontinuerlig med utvikling av virksomheten for å minske miljøbelastningen. De har miljøutdannet personale og miljøansvarlige i de respektive produksjonsavsnittene. De seneste årene har Svedbergs med gode resultater gjennomført flere prosjekter for å minske miljøbelastningen. Noen av prosjektene er gjenvinning av løsemidler, noe som har redusert avfallsmengden fra lakkeringsprosessen med en fjerdedel. De har også byttet til en mer miljøvennlig forbehandlingssystem for pulverlakkering som er fri for organiske stoffer, fosfater, COD, BOD og giftige tungmetaller. M.m.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00