Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 650-tut
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Farge

  Krom

  Egenskaper

  Karkantarmatur med fylling via tut

  Pris inkl. forborring på Interform badekar / boblebad (luft/vann)

  Dette er et tilvirkningskjøp

 • FM Mattsson karkantarmatur for Interform, fylling via fylletut. Prisen inkluderer forborring på Interform boblebad med luftmassasje, vannmassasje eller Interform badekar, og blandebatteriet leveres klargjort for tilkobling. Forlengelsesslanger medfølger ikke. Termostatstyrt kran for fylling via fylletut.

  TILVIRKNINGSKJØP
  Dette er et tilvirkningskjøp og Angrerett / 30 dager åpent kjøp gjelder ikke. Bad.no kontakter deg etter bestilling for å avklare ønsket plassering av karkantarmaturet.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00