Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 4452815
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Trendy

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  Elektronisk
  AV/PÅ knapp
  Berøringsfri
  230W AC adapter
  Lys
  Vannsparende
  Fleksible slanger
  Filter

  Vekt

  2 kg

  Pakkemål

  0.06 x 0.28 x 0.24 m

  Pakkevolumen

  0.004032 m3

 • Intra Trendy TPEL-TRENDYTEMP elektronisk servantarmatur som kan betjenes på to måter: med et trykk på av/på knappen eller berøringsfritt. Temperaturstyrt. Driftes med en 230W AC adapter. En lysende ring viser temperaturen på vannet, justert etter en temperaturføler inne i tuten. Lys varirer fra rødt til blått, via mange fargeblandinger i lilla nyanser. Strålesamler gir 6 l/min. Leveres med fleksible slanger med venstregjenger i innfesting mot armatur, og filter for vanninntaket.

  INTRA ELEKTRONISKE ARMATUR
  Intra elektroniske / berøringsfri armatur for maksimal komfort, for stilfull eleganse, for vandalsikkerhet og vann- og energisparing. Intra elektroniske armaturer gir deg alt dette.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00