Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
waterguard
Varenummer: 5648228
Eks. MVA
 • Produsent

  Waterguard

  Serie

  Waterguard

  Farge

  Hvit

  Egenskaper

  4 meter
  SINTEF godkjent
  Tilfredstiller nye TEK 10
  Godkjent hos forsikringsselskapene

  Vekt

  0 kg

  Pakkevolumen

  0.06 dm3

 • Waterguard Sensorledning 4 meter med plugg

  TEKNISK
  4 meter
  SINTEF godkjent
  Tilfredstiller nye TEK 10
  Godkjent hos forsikringsselskapene

  Utlegging av sensorledning bør nøye vurderes slik at plassering er gunstig for overvåking av vannlekkasjer, og at normal bruk av vanninstallsjonene ikke påvirker systemet! Sensorledningen legges ut med avisolerte punkter vendt ned mot underlag og den legges alltid ut på laveste punkter og festes godt. Plassering av sensorledning under dørterskel i våtrom er gunstig, samt under sokkel i kjøkkenbenk.

  HVA ER WATERGUARD?
  Waterguard registrerer raskt en vannlekkasje og magnetventilen stenger vanntilførsel automatisk. Installasjonen inngår som premiereduserende tiltak hos de største forsikringsselskapene.

  OM WATERGUARD
  Waterguard er et norsk firma som har spesialisert seg på utvikling av vannlekkasjesystemer. Selskapet ble grunnlagt av tidligere Norsk Hydro-ingeniør John Asheim tidlig på 1990-tallet. I 2004 ble virksomheten overtatt av Lars Nilsen og selskapet Lani Development.

  SAMARBEID MED NRL
  Waterguards løsninger er utviklet i tett samarbeid med VVS-bransjens spesialister, noe som gjør at rørleggere har fått et produkt som er enkelt å montere - samtidig som det er enkelt å anvende for brukerne.

  SINTEF OG FG-GODKJENT
  SINTEF Byggforsk bekrefter at Waterguard lekkasjestoppere tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i Plan- og Bygningsloven og tilhørende Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK 10), med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk angitt i dette dokumentet.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00