Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
østberg
Varenummer: 9590004
Eks. MVA
 • Produsent

  Østberg

  Serie

  Cvs

  Egenskaper

  Sugeeffekt: 1200 AirWatt
  Luftmengde: 122 l/s
  Motoreffekt: 3200 W
  Lydnivå: 71 dB (A)
  Vekt: 22,7 kg
  System: Syklon eller pose
  Filtertype: Selvrensende GORE filter

  Vekt

  21 kg

  Pakkemål

  0.46 x 0.46 x 1.2 m

  Pakkevolumen

  0.253920 m3

 • ØSTBERG CVS 1200 SENTRALSTØVSUGER - SUGEENHET

  TEKNISK
  Sugeeffekt: 1200 AirWatt
  Luftmengde: 122 l/s
  Motoreffekt: 3200 W
  Lydnivå: 71 dB (A)
  Vekt: 22,7 kg
  System: Syklon eller pose
  Filtertype: Selvrensende GORE filter

  Østberg CVS 1200 er blant de kraftigste enbruker maskinene på markedet. Den er ideell til store boliger, barnehager, mindre skoler og kontorer. Den har to motorer som er parallelt koblet, noe som gir en sugekraft utenom det vanlige. Maskinen er utstyrt med et ekstra stort GORE-Tex® filter og en AlphaSan® støvbeholder på 25 liter som er en stor fordel ved hyppig rengjøring.

  ORK MER FRISK LUFT
  De fleste av oss tilbringer ca. 90 % av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at vi kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergi-spesialister som bl.a. Norges Astma og Allergiforbund.

  ENKEL Å MONTERE
  Østberg sentralstøvsugere monteres lett uansett om det planlegges inn i et hus under bygging, eller i en eksisterende bolig eller hytte. Sentralstøvsugeranlegget skjules enkelt i sjakter, kott eller skap, under trapper, over loft, i kjeller, ved siden av pipe eller avløpsrør eller i hule skillevegger. Monteringssettet som medfølger inneholder alle delene som trengs, og monteringsanvisningen er lett å følge. Det trengs ingen spesialverktøy, og de fleste gjør faktisk jobben selv. Vil du vente med å anskaffe selve suge-enheten når du bygger nytt, men legge forholdene til rette for sentralstøvsuger, kan du kjøpe et rimelig monteringssett. Kontakter finnes både for vegg- og gulvmontering.

  STERK OG ENERGIEFFEKTIV
  Østberg sine sentralstøvsugere har lang levetid og er svært driftssikre. Energieffektive motorer som gir høy sugeeffekt og lavt strømforbruk, samtidig som maskinene er svært kraftige. I tillegg holder de et lavt støynivå. Modellene kan utstyres med trinnstyrt skyvebryter som gjør at støvsugeren kan operere på forskjellig styrke. Dette gir deg muligheten å utvide bruksområdet. Du kan velge mellom modell med syklonutskiller eller posemodell.

  OM ØSTBERG
  Østberg Norge AS er Norges ledende leverandør av sentralstøvsugere til næringsbygg og bolig. De har levert sentralstøvsugere til det norske markedet siden 1983 og har vært med på å lede utviklingen i Norge. Deres systemer er kostnadvennlige med svært høy kvalitet. Østberg fører et bredt utvalg av sentralstøvsugere til leiligheter, rekkehus, eneboliger og hytter.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00