Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 4452812
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Trendy

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  Berøringsfri
  9V eksternt batteri
  Filtre
  Fleksible slanger
  Vannsparende
  For kaldt/ferdigblandet vann

  Vekt

  2 kg

  Pakkemål

  0.06 x 0.28 x 0.24 m

  Pakkevolumen

  0.004032 m3

 • Intra Trendy TPEL-TRENDY2 berøringsfri armatur for kaldt- og ferdigblandet vann og 9V eksternt plassert batteri. Filtre følger med. Vannet stopper automatisk når batteriet er utladet. Neoperl fleksible slanger medfølger ferdig montert og disse er utstyrt med links gjenger. Strålesamler er av vannsperende typen som kun gir 6 l/min.

  INTRA ELEKTRONISKE ARMATUR
  Intra elektroniske / berøringsfri armatur for maksimal komfort, for stilfull eleganse, for vandalsikkerhet og vann- og energisparing. Intra elektroniske armaturer gir deg alt dette.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00