Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vikingbad
Varenummer: 7034866
Eks. MVA
 • Produsent

  Vikingbad

  Serie

  IDA

  Farge

  Sort høyglans

  Materialer

  Mdf

  Egenskaper

  Servant i støpemarmor
  LED lys
  Ferdig montert
  5 års reklamasjonsrett

  Pakkemål

  L:100 x B:100 x H:33 cm

  Pakkevolumen

  330.00 dm3

 • VikingBad IDA 140 Dobbel Møbelpakke Sort høyglans m/dobbelservant & speil

  TEKNISK
  Servant i støpemarmor
  Dimbar LED lys
  Dobbel stikkontakt
  Ferdig montert
  5 års reklamasjonsrett

  Pakken inkluderer IDA 140 baderomsmøbel som består av 140 cm bred og 46 cm dyp dobbelservant i støpemarmor, servantskap og IDA 140 standardspeil.

  VikingBad IDA
  IDA har et stilrent og minimalistisk design og kommer i mange forskjellige størrelser. Modellene leveres i helfarget hvit eller sort høyglans (lakkert) eller hvit matt (lakkert). Alle baderomsmøbler i VikingBad IDA-serien leveres ferdig sammensatt klare til å monteres på vegg. Servantene i støpemarmor produseres av en blanding med polyester og kalsiumkarbonat. Før blandingen helles i formene legges det et lag med gel-coat, som sikrer skinnende overflate med lang holdbarhet. Servantene herdes i støpeformene og tas deretter ut og tørkes før polering og overflatebehandling.

  VIKINGBAD
  Vikingbad er en importør og leverandør av synlige VVS-produkter samt utendørs massasjebad. De har et stort utvalg baderomsprodukter til konkurransedyktige priser. Vikingbad har en omfattende kolleksjon bestående av: baderomsmøbler, badekar, massasjekar, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, blandebatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt en rekke pleiemidler godkjent for bruk i Norge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00