Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6320253
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Eligo

  Farge

  Stål

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Rustfri
  Touchpanel
  Oppløftventil
  Avløpsrist/skrape
  Vannlås
  Skillevegg
  Enkel kum

  Universalflens - for nedfelling, planliming og underliming

  Vekt

  10 kg

  Pakkemål

  0.6 x 0.88 x 0.24 m

  Pakkevolumen

  0.100000 m3

 • Intra Eligo EL78SXF rustfri kjøkkenvask med enkel kum og universalflens for nedfelling, underliming og planliming. Leveres med touchpanel for oppløftsventil og avløpsrist/skrape, samt skillevegg og vannlås. Krever minst 80 cm utvendig skapbredde.

  DIMENSJONER
  Utvendig mål: Bredde: 783 x Dybde 510 mm
  Kum: Bredde: 680 x Dybde: 360 x Høyde: 180 mm

  Utskjæringsmål, nedfelling: 767 x 494 mm

  TOUCHPANEL
  Intra Eligo er utstyrt med et touchpanel som kontrollerer vaskens funksjoner. Avløpsrist åpnes av touch-knappen og kan brukes som en skrape. Skrapen er beskyttet av et tynt lag silikon som også gjør den mer effektiv. Diskrete touch-knapper styrer funksjonene og gjør det enkelt å holde rent.

  Enkelte modeller har smart avstengning for oppvaskmaskin med automatisk funksjon. LED-belysning ved overløp indikerer at den er på.

  SKILLEVEGG
  Fleksibel delevegg som skaper to vasker basert på behov. Holder tett for vann og kan flyttes som du vil, eller taes bort.

  INTRA ELIGO
  Intra Eligo er en vask som er designet for det moderne kjøkken og de reelle behovene, noe som gjør hele kategorien mer interessant. Det prisvinnende designet er i seg selv et tillegg til kjøkkenets innredning ed sin blanding av myke og harde linjer, diskrete touch-knapper og skiftende former. Funksjoner og tilbehør merkes ikke alltid ved første øyekast, men betyr at vasken kan endres, tilpasses og benyttes på en rekke ulike måter. Den er rett og slett designet for å passe inn i ditt personlige kjøkken.

  PRISVINNENDE DESIGN
  Den internasjonale Red Dot juryen har i 2015 tildelt Intra Eligo tittelen "Red Dot: Best of the Best" for topp designkvalitet og banebrytende design. Red Dot er et stempel for kvalitetsprodukter og utmerket design.

  Det tyske designrådet, German Design Counsil, tildelte Eligo "Interior innovation award 2015".

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00