Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
fresh
Varenummer: 6552245
Eks. MVA
 • Produsent

  Fresh

  Serie

  Intellivent

  Farge

  Sort

  Materialer

  Plast

  Produktmål

  B:202 x D:31 x H:152 mm

  Egenskaper

  Selvjusterende fuktstyring
  Kun 21dB
  Enkel å rengjøre
  Utluftingsfunksjon
  5 års garanti

  Maksimal kapasitet: 134 m³/h
  Lydtrykksnivå 3m: 21 dB(A)
  Effektforbruk: 2,1 - 5,5 W
  Innbyggingsmål i vegg: 0 / 30 mm
  Hulluttak: Ø105 / 130 mm
  Materiale: ABS plast
  Kapslingsklasse: IP44
  Spenning: 100-240 V
  Frekvens: 50-60 Hz
  5 års garanti

  Vekt

  2 kg

  Pakkevolumen

  21.16 dm3

 • Fresh Intellivent Baderomsvifte med selvjusterende fuktstyring, sort
  E nr: 4910702

  TEKNISK
  Selvjusterende fuktstyring
  Kun 21dB
  Enkel å rengjøre
  Utluftingsfunksjon
  5 års garanti

  Maksimal kapasitet: 134 m³/h
  Lydtrykksnivå 3m: 21 dB(A)
  Effektforbruk: 2,1 - 5,5 W
  Innbyggingsmål i vegg: 0 / 30 mm
  Hulluttak: Ø105 / 130 mm
  Materiale: ABS plast
  Kapslingsklasse: IP44
  Spenning: 100-240 V
  Frekvens: 50-60 Hz

  Intellivent 2.0 er andre generasjon av Intellivents unike baderoms vifter, denne har en høyere kapasitet og lavere støynivå. Den har også fått en ny smart funksjon, der du enkelt kan ta bort viftehjulet for rengjøring.

  SELVJUSTERENDE FUKTSTYRING
  Fresh introduserer nå en unik, helautomatisk, intelligent fuktstyring. Det innebærer at viften tilpasser seg familiens vaner og lærer seg at den bare skal være i bruk når den gjør nytte for seg. Den innebygde «sniff-funksjonen» gjør at viften hele tiden spør seg selv om den gjør nytte for seg. Om den behøver og senke fuktnivået starter den automatisk. Denne «intelligens» styres via en innebygd mikroprosessor, med en programvare som er testet nøye i ulike miljøer gjennom flere år. Viften har også to kapasiteter for fuktstyringen, stille (silent) eller max.

  INTEGRERT SIKKERHETSSTRØMBRYTER
  Intellivent 2.0 har en innebygd 2-polet bryter som standard, så det er ikke nødvendig med noen separat bryter. I følge standarden for husholdningsapparater og bruksformål SS-EN 60 335, skal elektriske artikler i denne kategorien kunne skilles av fra det elektriske nettet. Ved fast installasjon skal en 2-polet bryter med minimum 3mm bryteavstand alltid monteres.

  LIVSLENGDE
  Takket være lavvolts motoren som har en driftstid på ca 60 000 timer økes livslengden opp til 5 ganger sammenlignet med andre vifter. Vi er så sikre på kvaliteten på Intellivent 2.0 at vi kan gi 5 års garanti.

  NESTEN LYDLØS
  Lavvolts motoren har ekstremt stille kulelager og jobber nærmest lydløst. Du som tidligere har brukt en vifte med vekselstrøm motor kommer ikke til og merke at din vifte er i gang.

  RENGJØRING
  En etterlengtet funksjon er at man nå kan åpne viftens senter og få fri tilgang til kanalen på baksiden. Med nye intellivent 2.0 er det enkelt og plukke bort viftehjulet for rengjøring.

  STYRINGSPANEL
  Via panelet styrer du funksjonene på viften. Når viften kobles til strøm, utfører den også en selvtest der alle LED-lamper i styringspanelet og motorens funksjoner testes. Knappene på styringspanelet holder for minst en million knappe trykkinger.

  INNEBYGD TURTALLSREGULERING
  Intellivent 2.0 har en innebygd turtallsregulering som styrer viftens kapasitet. Ved kontinuerlig drift kan viften gå på et veldig lavt og stille turtall. Når viften merker fuktighet så starter den opp på det turtallet som er valgt, enten silent eller max. Du kan velge ulike kapasiteter for ulike funksjoner. Ved timer funksjon kan man f.eks. ha et høyere turtall for hurtig utluftning.

  TIDSSTYRING
  Intellivent 2.0 har en innebygd tidsstyring som du kan aktivere på flere ulike måter, du kan benytte deg av lysbryteren i rommet, snoren som er på viften eller en ekstern bryter med eller uten impuls.

  UTLUFTNINGSFUNKSJON
  Intellivent 2.0 har en funksjon som innebærer at om viften har stått inaktiv i 26 timer, kjører den et utluftingsprogram på 60 min for og bytte luften på baderommet. Funksjonen gjør at du slipper innestengt lukt på badet når du kommer hjem.

  KOMMUNIKASJON
  Intellivent 2.0 forteller deg hele tiden hva den gjør med en LED-lampe i ulike farger. Blå lampe betyr at den jobber med og få ut den fuktige luften. Gul lampe betyr at tidsstyringen er aktivert. Lilla lampe betyr at utluftning funksjonen er aktivert.

  KALDRASSPJELD
  Vegg montert vifte har en risiko for kaldras, mulighetene da er at enten går viften på kontinuerlig drift eller montere et kaldrasspjeld som er tilbehør.

  ENERGIFORBRUK
  Takket være at Intellivent 2.0 drives av en lavvolts motor så har energiforbruket blitt begrenset. Viften bruker bare 5 watt som er omtrent 1/3 del av vanlige baderomsvifter.

  FRONT DEKSEL
  Intellivent 2.0 leveres komplett i hvit eller svart. Som tilbehør er det flere forskjellige farger og få på disse frontene, eller du kan velge farge selv.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00