Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
waterguard
Varenummer: 5648256
Eks. MVA
 • Produsent

  Waterguard

  Serie

  Waterguard

  Farge

  Hvit

  Egenskaper

  Veggadapter
  Magnetventil
  Sensorledning

  Produktet består av: sentralenhet, Danfoss magnetventil og sensorledning

  Pakken inneholder: sentralenhet, Danfoss magnetventil og sensorledning

  Vekt

  1 kg

  Pakkevolumen

  2.48 dm3

 • Waterguard Vannstopper 1/2" for veggmontering

  TEKNISK
  Veggadapter
  Magnetventil
  Sensorledning

  Produktet består av: sentralenhet, Danfoss magnetventil og sensorledning

  Waterguard Veggmodell er beregnet montert på eller innfelt i vegg. Ledningsutganger er under veggboksen. Modellen har en utgang for sensorledning og er godt egnet for montering i tilknytning til beredere, oppvaskmaskiner, kaffemaskiner, drikkevannsfontener, fordelerskap etc. Leveres med Danfoss magnetventil, sensorledning og sentralenhet. Sensorledning legges og klamres til de steder som skal overvåkes, alltid under varmtvannsbereder, oppvaskmaskin, vaskemaskin og vaskekummer.

  HVA ER WATERGUARD?
  Waterguard registrerer raskt en vannlekkasje og magnetventilen stenger vanntilførsel automatisk. Installasjonen inngår som premiereduserende tiltak hos de største forsikringsselskapene.

  OM WATERGUARD
  Waterguard er et norsk firma som har spesialisert seg på utvikling av vannlekkasjesystemer. Selskapet ble grunnlagt av tidligere Norsk Hydro-ingeniør John Asheim tidlig på 1990-tallet. I 2004 ble virksomheten overtatt av Lars Nilsen og selskapet Lani Development.

  SAMARBEID MED NRL
  Waterguards løsninger er utviklet i tett samarbeid med VVS-bransjens spesialister, noe som gjør at rørleggere har fått et produkt som er enkelt å montere - samtidig som det er enkelt å anvende for brukerne.

  SINTEF OG FG-GODKJENT
  SINTEF Byggforsk bekrefter at Waterguard lekkasjestoppere tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i Plan- og Bygningsloven og tilhørende Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK 10), med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk angitt i dette dokumentet.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00