Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: AAIH120-SP
Eks. MVA
  • Produsent

    Aspen

    Serie

    Aspen A

    Farge

    Hvit

    Materialer

    Finèr

    Produktmål

    B: 1200 x D: 430 x H: 540 mm

    Egenskaper

    Myktlukkende skuffer
    Fullt uttrekkbare skuffer
    Skuffeinnsatser i grålakkert tre
    Fleksibel oppbevaring
    Innleggsmatte i øvre/nedre skuff
    Vannlås inngår
    LED belysning
    Dimbar/justerbar med berøringsknapp
    Stillbar i opptil 90 graders vinkel
    IP 44
    Servant i ekte porselen
    Svenskprodusert
    Ferdigmontert
    10 års garanti

  • Aspen A Ikon Møbelpakke 120 cm hvit, med porselensservant og speil med sidelys

    TEKNISK
    Myktlukkende skuffer
    Fullt uttrekkbare skuffer
    Skuffeinnsatser i grålakkert tre
    Fleksibel oppbevaring
    Innleggsmatte i øvre/nedre skuff
    Vannlås inngår
    LED belysning
    Dimbar/justerbar med berøringsknapp
    Stillbar i opptil 90 graders vinkel
    IP 44
    Servant i ekte porselen
    Svenskprodusert
    Ferdigmontert
    10 års garanti

    ASPEN A IKON
    IKON er et grundig gjennomarbeidet møbel med servant av ekte porselen, god oppbevaringsplass, skuffeinnsatser av tre og praktiske innleggsmatter. IKON er et møbel med mer ekstrautstyr, smartere løsninger og muligheten til å sette ditt eget preg på så vel baderomsmøblene som morgenstunden. Møbelet er et blankt lerret når det gjelder design. Du velger selv treslag eller farge du vil ha. Skuffefrontene har forskjellig høyde, noe som gir en ­fin balanse til møbelet. IKON fås i fem bredder fra 60 til 140 cm, og du kan velge mellom fargene hvit, antrasitt, eik og svart eik.

    EKTE TRE
    Aspen møbelserier lages av ekte tre, massivt eller finér. Unntaket er Avan og Wettern som lages av kompaktlaminat. Deres erfarne møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø. Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Ved å bruke samme materiale til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte, med de naturlige forandringene som treverk gjennomgår.

    SAMMENSATT
    Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

    At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

    GARANTI
    Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

    OM ASPEN
    Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige.
    Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00