Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
isiflo
Varenummer: 2569679
Eks. MVA
 • Produsent

  Isiflo

  Serie

  Sprint

  Farge

  Blå

  Materialer

  PP

  Produktmål

  40 x 40 mm

  Egenskaper

  Isiflo Sprint type 120

  Vekt

  0 kg

  Pakkemål

  40x40

  Pakkevolumen

  0.60 dm3

 • Isiflo Sprint Albu 40 x 40 mm type 120

  Isiflo Sprint er en serie av kompositt innstikkskoblinger som kombinerer egenskapene styrke, sikkerhet, langtidsegenskaper og brukervennlighet. Det mest nyskapende i Isiflo Sprint-koblingen er innstikks-prinsippet. Det mekaniske samspillet mellom pushback-ringen, o-ringen og klemmringen gir en strekkfast, brukervennlig, sikker og lekkasjefri forbindelse, helt uten bruk av verktøy.

  Isiflo Sprint koblinger er testet og godkjent av Sintef Byggforsk, WRAS/WRC, DVGW, KIWA, ACS, SITAC, ETA, Vituki og ARGB-KVBG. Materiale er glassfiberarmert Polyamid Kompositt.

  BRUKSOMRÅDE
  Isiflo Sprint gir en tett og strekkfast forbindelse, og kan anvendes for følgende rørtyper: PE, PEL, PEH, Pex (ved bruk av støttehylse). Brukes til f.eks drikkevann og kjøleanlegg. Temperatur område -10 grader (kjøleanlegg) til +40 grader. Driftstrykk vannforsyning inntil 16 bar.

  FUNKSJON
  ISIFLO Sprints design sikrer at røret entrer koblingen enkelt med lav innstikkskraft. Når røret passerer pushback ringen vil den bevege seg i motsatt retning av røret og komprimere o-ringen. O-ringen presser på klemringen som igjen tar tak rundt røret og gir en strekkfast forbindelse. Dette i kombinasjon med materialvalget resulterer i en sterk og sikker rørkobling som monteres raskt uten spesialverktøy. Ved gjenbruk av Isiflo Sprint skal kappe, klemring og o-ring skiftes. ISIFLO Sprint er produsert i et kompositt materiale, en spesiell glassfiberarmert polyamid, som er utviklet for høy styrke og lang levetid. Kompositt-teknologien kombinert med produktets design gir styrkeegenskaper på linje med metall, og eliminerer korrosjonsproblematikken.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00