Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 7513111
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Millinox

  Farge

  Stål

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Rustfri
  Sateng finish
  Veggmontert

  Spesielt tilpasset Tork Express pluss

 • Intra Millinox MXP veggmontert papirdispenser i rustfritt stål med sateng finish. Spesielt tilpasset Tork Express pluss 230x340 mm. Produktet festes til veggen med fire festeskruer som er inkludert. Normal prosedyre er å benytte produktets bakplate som borrmal. Anbefalt monteringshøyde er 2000 mm fra gulv til øvre kant.

  DIMENSJONER
  Bredde: 299 x Dybde: 117 x Høyde: 450 mm

  INTRA MILLINOX
  Eksklusivt, skulpturelt og stilrent - Millinox har et kurvet formspråk i Sateng finish. Serien er skapt av designer Odd Thorsen, en av Norges fremste og mestvinnende produktdesignere. Thorsen har en systematisk tilnærming til design, og lar funksjon og estetikk spille like stor rolle i alle prosjekter.

  Med Millinox har Odd Thorsen skapt en serie for de som legger vekt på å omgi seg med eleganse og god design. Blant dem som har valgt Millinox er Quality Hotel 33 i Oslo, et hotell inspirert av 60-tallets design, musikk og energi, og Københavns ledende designhotell Skt. Petri.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00