Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 56011VP
Eks. MVA
  • Produsent

    Aspen

    Serie

    Lysan

    Farge

    Hvit

    Materialer

    Finèr

    Produktmål

    B:275x D:255x H:1620 mm

    Egenskaper

    Falset dør
    Myklukking
    Mekanisk push-open
    Venstre hengslet
    Fire hyller
    Ferdig sammensatt
    10 års garanti

  • Aspen Lysan høyskap med falset dør samt to faste og to flyttbare hyller. Bredde 275 x Dybde 255 x Høyde 1620 mm.

    HØYSKAP
    Falset dør
    Myklukking
    Mekanisk push-open
    Venstre hengslet
    Fire hyller
    Ferdig sammensatt
    10 års garanti

    EKTE TRE
    Aspen møbelserier lages av ekte tre, massivt eller finér. Unntaket er Avan som lages av kompaktlaminat. Deres erfarne møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø.

    Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Ved å bruke samme materiale til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte, med de naturlige forandringene som treverk gjennomgår.

    SAMMENSATT
    Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

    At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

    GARANTI
    Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

    SERVANTER
    Aspen bruker utelukkende nøye utvalgte og svært slitesterke materialer, som porselen, støpemarmor og emaljert stål. Dette er de mest slitesterke materialene en servant kan lages av, med en lettstelt og slitesterk overflate som tåler omfattende bruk.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00