Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
ctc
Varenummer: 8020506
Eks. MVA
 • Produsent

  CTC

  Farge

  Hvit

  Produktmål

  H: 530 mm

  Egenskaper

  Volum: 21 liter
  Effekt: 1,5 kW

  Berederen leveres med ventilsett og kabel

  Vekt

  11 kg

  Pakkevolumen

  58.66 dm3

 • CTC FerroTerm Varmtvannsbereder R20S

  TEKNISK
  Volum: 21 liter
  Effekt: 1,5 kW
  Berederen leveres med ventilsett og kabel

  R 20 S passer som frittstående hytte– og hybelbereder og holder til én liten dusj (ca. 40 liter ferdigblandet vann). De er meget lette å plassere og kan enten stå i benk eller henges opp på veggen. Varmtvannsberederen leveres med ventilsett og kabel som vist på bildet. Veggbrakett er tilleggsutstyr. Oppvarmingstid: 1,1 time

  CTC FERROTERM
  Standardberederen CTC FerroTerm har over årene gjennomgått forandringer til forbrukerens beste. CTC FerroTerm berederens yteevne er svært god, årsaken til dette ligger i det skråstilte varmeelement som varmer vannet helt fra bunnen, og det patenterte kaldtvannsinntaket som opprettholder en meget god sjikting mellom kaldtvann og varmtvann selv under kraftig tapping. Ferroterm berederne har tykkere gods enn de fleste andre beredere som selges her i landet. CTC Ferroterm berederne har meget lang levetid og alle modellene leveres med regulerbar termostat ( opptil 90°C ).

  OM CTC
  CTC Ferrofil har fabrikk og administrasjon på Årnes i Nes kommune i Akershus. I fabrikken produseres det varmtvannsberedere til VVS–forhandlere i hele Norge.

  RETURORDNINGER OG FORENINGER
  CTC er medlem av de viktigste bransjeforeningen slik som NOVAP (Norsk varmepumpeforening), Solenergiforeningen og VVP, VA– og VVS Produsentene. I tillegg er CTC medlem av returordningen RENAS og Grøn. Ved å tegne medlemskap i RENAS oppfyller CTC kravet i EE–regelverket. RENAS er et nonprofit–selskap som på vegne av medlemsbedriftene administrerer en landsomfattende ordning for innsamling og behandling av næringselektroavfall.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00