Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
smedbo
Varenummer: DK2051
Eks. MVA
 • Produsent

  Smedbo

  Serie

  Sideline

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  10 års garanti
  Massiv messing
  Rustfri
  Trippel kurv
  Frittstående

  Vekt

  3 kg

  Pakkemål

  0.845 x 0.225 x 0.225 m

  Pakkevolumen

  0.042778 m3

 • Smedbo Sideline trippel såpekurv DK2051 i polert krom og med 10 års garanti. Frittstående dusjkurv som ikke ruster, da den er lagd i massiv messing. Justerbare bein for sikker montering/plassering. Passer Smedbo tilleggskrok DK2100. Dybde:180 x Høyde:835 mm.

  SMEDBO SIDELINE
  Smedbo Sideline serien består av dusjkurver og såpekurver som forener form og funksjonalitet. Kjernen er av massiv messing, finnes med overflate i polert krom eller mattbørstet krom.

  GARANTI
  Smedbo gir 10 års garanti på sine produkter. Med riktig vedlikehold holder Smedbo seg "som ny" i hele badets levetid.

  MATERIALE
  Smedbo baderomstilbehør produseres i massiv messing lagd av optimal legering av kobber og zink. Dette gir produktene den høyeste kvalitet. De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.

  Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser Smedbo produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.

  SMEDBO
  Smedbo baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. De har trolig Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante WC-børster.

  Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål - alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

  Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste. Smedbo selger til alle deler av verden, med Skandinavia som hovedmarked. Dette svenske selskapet har røtter tilbake til 1967, da baderomsserien Herregård ble introdusert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00