Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6321945
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Egenskaper

  Ekstrautstyr
  Shining kit
  Slipesvamp
  50 ml StarClean polermiddel
  Gul polersvamp
  Bruksanvisning

  Må aldri brukes på nye kjøkkenvasker

 • Intra S-K poleringssett for rustfri kjøkkenvasker av eldre årgang. Shinging kit inneholder 1 stk slipesvamp for utjevning av riper, 50 ml StarClean polermiddel, 1 stk gul polersvamp, 1 stk bruksanvisning. Poleringsmiddelet har en viss slipeeffekt, så bruk den kun på kummer av eldre årgang for å utjevne riper.

  Må aldri brukes på nye kjøkkenvasker, hverken polert eller høyglanspolert.

  Følg bruksanvisningen som ligger ved Intra Shining-Kit pakken og tenk på at den svarte svampen kun skal brukes nede i selve kummen.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00