Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
damixa
Varenummer: 5791700
Eks. MVA
 • Produsent

  Damixa

  Serie

  Takdusj

  Farge

  Krom

  Egenskaper

  5 reguleringer på hånddusjen
  Rub Clean
  Eco Save
  Skoldesperre
  Integrert omstilling

  Justerbar stang: 1020-1250 mm

  Vekt

  33 kg

  Pakkevolumen

  33.45 dm3

 • Damixa Hilina Takdusj med termostatstyrt dusjbatteri og hånddusj, krom

  TEKNISK
  5 reguleringer på hånddusjen
  Rub Clean
  Eco Save
  Skoldesperre
  Integrert omstilling
  Justerbar stang: 1020-1250 mm

  Hilina har en flott takdusj i metall som gir ett stødig inntrykk. Stangen har en justerbar lengde på mellom 1020 og 1250 mm, noe som gir en fleksibilitet på hele 23 cm i høyden på stangen.

  En god hånddusj med fem innstillinger på strålen gir god tilgjengelighet for ekstra skylling over hele kroppen. Anti-krøll på slangen vil selvfølgelig også fjerne enkelte frustrasjonsmomenter i hverdagen. Slangen henger hele tiden rett og pent.

  På Hilina er det den populære Merkur termostatkranen som følger med. Den har skoldesperre og enkel justering av styrke med de smarte pinnene på grepet.

  Damixa blandebatterier har funksjon, betjening og kvalitet i toppklasse. Produktene har vunnet en rekke internasjonale priser, inkludert Red Dot Design Award, iF Product Design Award og Interior Innovation Award. Dette er dansk design og kvalitet på sitt beste.

  Nedenfor forklarer vi de ulike funksjonene et Damixa blandebatteri kan besitte:

  UTTREKKBAR TUT
  Blandebatterier med denne praktiske funksjonen gjør at du kan trekke ut dusjhodet med en fleksibel slange opptil 40 cm fra normal stilling. Slangen har en motvekt slik at den enkelt kan skyves tilbake på plass. Med 1 eller 2 dusjfunksjoner.

  ECO-KLIKK
  Med eco-klikk opplever du en svak motstand når du skyver hendelen bakover. Derfor er det vanskeligere å stille inn på full styrke og man sparer på vannet. Det er godt for miljøet. Klikker du forbi motstanden får du maksimal gjennomstrømming.

  KALD START
  På kraner med kaldstart vil det alltid komme kaldt vann fra tuten når hendelen står i sin naturlige posisjon. Smart på kjøkkenet der man ofte skal drikke et glass med kaldt vann. Passer godt på servanter og kummer der det er trangt bak fordi hendelen kun beveges fremover for å få varmere vann.

  SKOLDESPERRE
  Justerbar temperatursperre gir beskyttelse for hele familien. Denne innretningen begrenser bevegelsesområdet til hendelen for å hindre skolding. Skoldesperre på kjøkken og servantkraner monteres ved installasjon, så husk å gi beskjed til rørleggeren.

  RUB CLEAN
  Med Rub Clean fjernes kalk og smuss lett fra ditt produkt uten demontering av deler eller anvendelse av kjemikalier. Dra fingeren over den fleksible gummioverflaten på perlatoren eller ditt dusjhode og avleiringene forsvinner.

  ECO SAVE
  Sparefunksjon som innstilles med fast maksimum trykk på kranen. Praktisk på servantkraner der det sjelden er behov for full styrke på vannet.

  AVSTENGNING
  Kjøkkenkraner med denne funksjonen har integrert avstengningskran for oppvaskmaskin. Dette gjør det enkelt å koble til og stenge av vannet.

  X-CHANGE
  X-change systemet tillater deg å erstatte kranen med et nytt design (ny kran) raskt og enkelt. X-change systemet leveres på et utvalg av Damixas produkter.

  HIGH FLOW
  Ettgreps blandebatteri med denne funksjonen har optimalisert vanngjennomstrømning ved hjelp av Damixas hydro-low keramiske innmat. Perfekt for hurtig fylling av badekar, inntil 40 liter pr minutt.

  OM DAMIXA
  Damixa er en Dansk produsent av armaturer, lokalisert i Odense, Danmark. I 1966 ble Damixa første firma i europa som introduserte ettgreps armatur. De har fokus på design og kvalitet. Deres armaturer har funksjon, betjening og kvalitet i toppklasse.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00