Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
ctc
Varenummer: 8020534
Eks. MVA
 • Produsent

  CTC

  Farge

  Hvit

  Produktmål

  H: 460 mm

  Egenskaper

  Volum: 21 liter
  Effekt: 1,5 kW
  Oppvarmingstid 1,1 timer

  Leveres med ventilsett og kabel

  Vekt

  8 kg

  Pakkevolumen

  59.53 dm3

 • CTC Ferroterm Benkebereder l20S

  TEKNISK
  Volum: 20 liter
  Effekt: 1,5 kW
  Oppvarmingstid 1,1 timer

  Leveres med ventilsett og kabel

  I 20S passer som innbyggingsbereder til hytte– og hybel og holder til én liten dusj, som beregnes til å være ca. 40 literferdigblandet vann. De er meget lette å plassere og kan plasseres i benk. Varmtvannsberederen leveres med ventilsett og kabel. Oppvarmingstid: 1,1 time (Dette er den tiden det tar for å varme opp vannet til 70°C )

  Alle FerroTerm–beredere for innbygging passer inn i standard 60 cm x 60 cm skap. Innbyggingsberederne leveres sidemontert i størrelsene 20, 80, 120, 200 og 300 liter.

  CTC FERROTERM
  Standardberederen CTC FerroTerm har over årene gjennomgått forandringer til forbrukerens beste. CTC FerroTerm berederens yteevne er svært god, årsaken til dette ligger i det skråstilte varmeelement som varmer vannet helt fra bunnen, og det patenterte kaldtvannsinntaket som opprettholder en meget god sjikting mellom kaldtvann og varmtvann selv under kraftig tapping. Ferroterm berederne har tykkere gods enn de fleste andre beredere som selges her i landet. CTC Ferroterm berederne har meget lang levetid og alle modellene leveres med regulerbar termostat ( opptil 90°C ).

  TEK 10
  I følge TEK10 §13–20 må vanninstallasjoner ha overløp eller sikring mot fuktskader i rom uten sluk. Innebygde beredere og beredere som ellers plasseres i rom uten sluk må derfor ha egnet lekkasjesikring. Les mer om lekkasjesikring.

  OM CTC
  CTC Ferrofil har fabrikk og administrasjon på Årnes i Nes kommune i Akershus. I fabrikken produseres det varmtvannsberedere til VVS–forhandlere i hele Norge.

  RETURORDNINGER OG FORENINGER
  CTC er medlem av de viktigste bransjeforeningen slik som NOVAP (Norsk varmepumpeforening), Solenergiforeningen og VVP, VA– og VVS Produsentene. I tillegg er CTC medlem av returordningen RENAS og Grøn. Ved å tegne medlemskap i RENAS oppfyller CTC kravet i EE–regelverket. RENAS er et nonprofit–selskap som på vegne av medlemsbedriftene administrerer en landsomfattende ordning for innsamling og behandling av næringselektroavfall.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00