Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 26.003.302.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Bossanova

  Egenskaper

  TouchControL: Hånddusj blir ikke varm
  Dusjholder med kuleledd
  ErgoSkin- Ergonomisk grep på hånddusj
  Rørdiameter 18 mm

 • KWC BOSSANOVA Dusjstangsett duo, L:1100 mm

  TEKNISK
  TouchControL: Hånddusj blir ikke varm
  Dusjholder med kuleledd
  ErgoSkin- Ergonomisk grep på hånddusj
  Rørdiameter 18 mm

  KWC BOSSANOVA
  BOSSANOVA er lekende, dynamisk og vanskelig å motstå. Med det nylig utviklede dusjhodet med stor overflate starter KWC en ny retning både hva gjelder bruk av materiale og design. BOSSANOVA er tilgjengelig i fire farger. Den coole ”urban grey”, elegante ”midnight blue”, rolige ”harmonic blue” eller den trendy ”fancy purple”.

  KWC BOSSANOVA ligger perfekt i hånden og har en logisk funksjonalitet:Knappen på undersiden tilbyr to typer stråler; en intens og en myk.Designet garanterer maks hygiene og enkel rengjøring.Den vinklede koblingen mot dusjslangen sikrer en perfekt posisjonering av slangen og dusjhodet.

  KWC BOSSANOVA er tilgjengelig i to versjoner:BOSSANOVA duo, hvor man kan velge mellom dusjstråler rundt hele hodet eller mer sentrert.(16 l/min)BOSSANOVA mono, med litt mindre dusjhode og kun ett strålevalg (12 l/min)

  MATERIALER OG TEKNOLOGI
  KWC BOSSANOVA har både en hard og en myk side. Det øvre skallet er laget i krom, mens den fargede undersiden er i mykt silikonmateriale med behagelig grep. ErgoSkin er navnet på det nye silikon overflaten som er komfortabel i bruk, behagelig mot kroppen og lett å rengjøre.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00