Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 7053 h
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Serie

  Loke

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  155 x 100 x 58 cm

  Egenskaper

  System 1:
  6-8 justerbare vanndyser
  2 fotdyser
  variabel lufttilførsel
  ozonator
  pneumatisk styring
  front/endepanel

  Kapasitet 210 liter
  Dybde 40 cm
  Høyre modell

  Uten panel og karkantarmatur

 • Interform Loke boblebad høyre modell 155 x 100 cm med System 1. Høyde 58 cm og Dybde 40 cm. Inkludert panel. Vannmassasje med variabel lufttilførsel.

  Dette er et kampanjekar fra Interform med kompakt form som passer spesielt godt der hvor det er trangt om plassen.

  SYSTEM 1
  Kapasitet: 210 liter
  Luftdyser: nei
  Vanndyser: 6 - 8 stk
  Fotdyser: 2 stk
  Ryggdyser: Nei
  Variabel lufttilførsel: Ja
  Ozonator: Ja
  Pneumatisk styring
  Panel: Ja
  Karkantarmatur: tilvirkningskjøp - tilleggsutstyr

  OZONATOR
  Ozonator er et skjult innebygd rensesystem som renser vann automatisk uten etterfylling av kjemikalier. Dreper bakterier betydelig hurtigere enn kjemikalier, svir ikke i øynene og irriterer eller tørker ikke ut huden. Ozonator eliminerer sykdomsfremkallende bakterier, har ingen innvirkning på pH-verdien i vannet og gjør at du slipper å kjøpe inn og lagre kjemikalier for rensing.

  MATERIALE
  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  GARANTI
  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  All garanti forutsetter at skader ikke er kommet av vanskjøtsel.

  VEDLIKEHOLD
  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00