Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
danline
Varenummer: 6216747
Eks. MVA
 • Produsent

  Danline

  Serie

  Copenhagen

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  1700X750 mm

  Egenskaper

  Luftmassasje
  5 år full garanti
  10 år komponent garanti
  Justerbare ben
  Med avløp/overløp

  Uten panel - bestilles separat

 • Danline COPENHAGEN 1700 Boblekar system 01 Luftmassasje uten panel

  TEKNISK
  Luftmassasje
  5 år full garanti
  10 år komponent garanti
  Justerbare ben
  Med avløp/overløp

  Uten panel - bestilles separat

  DANLINE
  Et Danline kar er bygget for å holde i mange år og er veldig brukervennlig. Hvert eneste Danline kar har vært igjennom en grundig kontroll og test før det forlater fabrikken i Danmark. Dette sikrer at karet du velger vil leve opp til dine forventninger og alle funksjoner er testet. Danline produktene er CE-merket og besitter nødvendige sertifikater fra TUV/GS, Demko, Nemko og Semko.

  DANLINE GARANTI
  Alle komponenter og deler i Danline er testet, godkjent og sertifisert. Danline gir 5 års full garanti på alle nye produkter, så lenge du overholder betingelsene for vedlikehold og bruker produktet til dets formål. Danline har 10 års garanti på komponenter, noe som sikrer lang levetid på karet.

  SUPERCLEAN
  Alle Danline massasjekar har som standard innebygget Superclean system, som etter et bad tømmer slanger og dyser for vann. Superclean er et sensorstyrt system som også gjennomblåser alle dyser og renser rørene. Dette gir minimalt med vedlikehold og rengjøring.

  DANLINE BADEKAR
  Alle Danline modeller kan leveres som badekar eller som boblebad. Karene har justerbare ben og leveres med komplett avløp/overløp og bunnventil. Karene er produsert i ensfarget sanitetsakryl med flere lag glassfiberforsterkning på baksiden. I bunn finnes en bunnplate for å sikre optimal stabilitet.

  VANNMASSASJE
  Vannstrålens hardhet kan justeres og stråleretningen er variabel fra den enkelte dyse. Vannmassasjen er bygget opp rundt en kraftig pumpe som leverer et vanntrykk på minimum 21 kubikkmeter pr. time. 230 volt EL-tilkobling, forbruk 0,8 kw til 1,2 kw (ikke medregnet ekstrautstyr).

  LUFTMASSASJE
  Enveisdyser som sikrer at det ikke trenger vann inn i systemet, blåser ut oppvarmet luft. Har integrert luftfordeler som sikrer jevn luftdosering til alle luftdysene i bunn og gir en optimal massasje. Dysene er laget i forkrommet eller hvitlakkert massiv messing som lett kan avmonteres for rengjøring. Lufttrykket kommer fra en 500 W kraftig blåser med forvarme. 230 V EL-tilkobling, forbruk 0,8 kw (ekstrautstyr ikke medregnet).

  LUFT OG VANNMASSASJE
  Kombinasjonen av luft- og vannmassasje gir den perfekte spa opplevelse. Boblebad med både luftmassasje og vannmassasje har 230 V El-tilkobling og et forbruk på 1,6 kw til 1,8 kw (ekstrautstyr ikke medregnet).
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00