Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 4404795
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Pacific

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  Cold body
  ECO knapp
  Termostatstyrt
  Skoldesperre
  Vender
  Innebygget filter

 • Intra Pacific TUB 77.101.02.00 blandebatteri for dusj og badekar. Designet etter et "cold body" prinsipp slik at overflaten på fronten av armaturet ikke blir varm når armaturet er i bruk. Termostatstyrt kar- og dusjarmatur med ECO knapp, temperatursperre (skoldesperre) og innebygde filtre. Leveres uten dusjsett. Vender er integrert i mengderattet.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00