Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: 6175024
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Icon

  Farge

  Stål

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Rustfri
  For nedfelling, plan- og underliming
  Slipt overflate
  Overløp
  Avtagbart avløpsdeksel
  Våtsone

  Vannlås medfølger ikke

 • Intra Icon IC3-32 servant i slipt rustfritt stål for nedfelling, planliming og underliming. Icon IC3 servant er presset i et stykke og har laserskåret integrert avløpshull, som skjules med et avtagbart avløpsdeksel. Leveres med avløpsdeksel, overløp, våtsone og hull for blandebatteri.

  DIMENSJONER
  Utvendig mål: Bredde: 552 x Dybde: 431 x Høyde: 102 mm
  Stor kum: Bredde: 500 x Dybde: 400 x Høyde: 97 mm

  INTRA ICON
  Intra Icon er en serie designet av Odd Thorsen AS med enkelt og stramt formspråk. Slipt overflate forsterker det rene inntrykket. Alle produktene er i rustfritt stål, et holdbart og hygienisk materiale som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og lett å holde rent. Solid og hærverksikker serie som blant annet finnes på Oslo S.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00