Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vikingbad
Varenummer: 6311919
Eks. MVA
 • Produsent

  Vikingbad

  Serie

  Paris

  Farge

  Grå profil

  Materialer

  Sort glass

  Produktmål

  140 x 90 x 220 cm

  Egenskaper

  Termostatstyrt blandebatteri
  Radio m/3,5 mm jack tilkobling
  Vifte og høyttaler
  LED lys med farge og lysstyrke
  Kontrollpanel
  Takdusj m/troperegn
  Hånddusj m/justerbart hode
  4 stk akupunkturdyser
  Steam m/timer og termostat

  Pakkemål

  L:100 x B:100 x H:110 cm

  Pakkevolumen

  1097.00 dm3

 • VikingBad Steamdusj Paris 149, Høyre 140x90x220 cm klart Front/sort speilglass

  TEKNISK
  Termostatstyrt blandebatteri
  Radio m/3,5 mm jack tilkobling
  Vifte og høyttaler
  LED lys med farge og lysstyrke
  Kontrollpanel
  Takdusj m/troperegn
  Hånddusj m/justerbart hode
  4 stk akupunkturdyser
  Steam m/timer og termostat

  VikingBad steamdusj PARIS
  Paris er en helt nyutviklet serie steamdusjer fra VikingBad, som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Alle VikingBad massasjedusjer leveres med termostatbatteri, takdusj og regulerbar hånddusj. Modellene har også kontrollpanel m/radio og mulighet for ekstern tilkobling, massasjedyser, LED-lys med justerbar styrke og avtagbart frontpanel.

  Vikingbad dusjkabinett
  VikingBad har en serie med flotte dusjkabinett, dusjhjørner og dusjnisjeløsninger i ulike størrelser og design. Dusjkabinettene har integrert dusjtermostat og dusjsett. Smarte installasjonsdetaljer, avtagbart frontpanel, vippbare dører og glass med nanotech behandling gjør dusjkabinettene svært enkle å montere og rengjøre. Dusjdørene til kabinettene har doble trinser oppe og nede for jevn og stabil gange samtidig som designet gjør at døråpningen er størst mulig for alle modellstørrelser. Glassfronter og dusjdører produseres med klart 6 mm herdet sikkerhetsglass og bakvegger i glass produseres med 4 mm herdet sikkerhetsglass. Universale dusjhjørner består av doble svingbare dører med aluminiumsprofil og magnetlist, samt oversvømmelsesvern. Dørene kan svinges 180 grader og kan kombineres i forskjellige varianter som dusjnisje eller walk-in.

  VIKINGBAD
  Vikingbad er en importør og leverandør av synlige VVS-produkter samt utendørs massasjebad. De har et stort utvalg baderomsprodukter til konkurransedyktige priser. Vikingbad har en omfattende kolleksjon bestående av: baderomsmøbler, badekar, massasjekar, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, blandebatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt en rekke pleiemidler godkjent for bruk i Norge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00