Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: 2901-11
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Serie

  Nemo

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Akryl

  Produktmål

  190 x 85 x 67 cm

  Egenskaper

  Kapasitet 340 liter
  Dybde 50 cm
  Microsilk
  Inkl. ventil og overløp

  Uten panel og karkantarmatur

 • Interform Nemo design badekar 190 x 85 cm med klikkventil og skjult overløp. Høyde 67 cm og Dybde 50 cm. Kapasitet 340 liter. Microsilk. Uten front-/endepanel.

  MICROSILK
  Microsilk er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. Den øker oksygenet i vannet med opptil 70% mer enn vanlig springvann (ca. 50 mikroner pr. diameter).

  Disse små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet.

  Microsilk gir vannet en melkehvit farge på grunn av de oksygenrike microboblene. Den øker kollagenproduksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier på hudoverflaten og reduserer linjer og rynker.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00