Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
linn bad
Varenummer: 200105
Eks. MVA
 • Produsent

  Linn Bad

  Serie

  Hanna

  Farge

  Hvit Høyglans

  Materialer

  MDF

  Produktmål

  B:90 x D:49,4 x H:60,4 cm

  Egenskaper

  Evermite servant
  Vannlås
  Klikkventil
  2 skuffer
  Myklukking
  Fullt uttrekkbare skuffer
  Grepslist
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti mot fabrikasjonsfeil

  Blandebatteri medfølger ikke

 • Linn Bad HANNA HVIT HG Underskap 90 MED Servant

  TEKNISK
  Evermite servant
  Vannlås
  Klikkventil
  2 skuffer
  Myklukking
  Fullt uttrekkbare skuffer
  Grepslist
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti mot fabrikasjonsfeil

  Blandebatteri medfølger ikke

  LINN BAD HANNA
  Hanna har integrerte grep og skuffene er pent innrammet i skroget – noe som gir et enkelt og smakfullt utseende. Med en dybde på 50 cm er Hanna Linn Bad sitt største skuffemøbel og gir masse plass til oppbevaring. Hanna kan kombineres med alle speil i deres kolleksjon, og leveres med en evermite servant.

  SKROG
  Skrog og fronter består av 16-18 mm MDF trefiberplater som er helfolierte for å hindre vanninntrengning.

  SKUFFER
  Skuffene har integrert skuffeskinner. Skuffene er med fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukkes mykt og lydløst. På skuffemodellene er sidene i herdet glass!

  EVERMITE SERVANT
  Linn Bad Hanna leveres med Evermite som er en kunstmarmorservant. Evermite er støpt i former som sikrer minimalt lite variasjon i målene. Linn Bad garanterer 0/+3 mm variasjon i lengdemål. Evermite er basert på modifisert polymerbase, dette gjør servanten suveren med hensyn til ripesikkerhet, flekkinntrengning og glans. Den har en helt unik holdbarhet.

  LINN BAD
  Linn Bad er en norsk produsent av baderomsprodukter, lokalisert i Vik i Sogn. Linn Bad ble startet i 1975, den gangen produserte de møbler til barnehager og husholdningsartikler i tre. I 1977 konstruerte de et enkelt overskap til bad, og det gode salget av dette skapet førte til at de også laget et speil med lys over. Det tok ikke lang tid før de fikk spørsmål om å lage et underskap til servanten som den gangen hang på veggen med rørdeler synlig. Det neste var spørsmål fra kundene om et stort oppbevaringsskap for klær, håndklær og lignende, dermed var de i full gang! I tillegg til baderomsprodukter produserer Linn Bad innredning for vaskerom og har hatt stor suksess med dette. I dag er de mellom de ledende i markedet med sine 30 dyktige ansatte og en svært automatisert produksjon, der deres roboter og CNC-maskiner stort sett jobber ubemannet døgnet rundt, året rundt.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00