Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
smedbo
Varenummer: FK482E
Eks. MVA
 • Produsent

  Smedbo

  Serie

  Outline

  Farge

  Krom

  Materialer

  Messing

  Egenskaper

  10 års garanti
  Svingbar
  Massiv messing
  Rustfri
  Veggmontert
  Dual light
  Touch control
  LED belysning
  IP 21

  5 ganger forstørrelse

  Vekt

  2 kg

  Pakkemål

  0.193 x 0.238 x 0.36 m

  Pakkevolumen

  0.016536 m3

 • Smedbo Outline veggmontert sminkespeil ("PMMA") FK482E på svingbar arm i polert krom og 10 års garanti. Speilet har 5 ganger forstørrelse og LED belysning, IP 21. Dual light og Touch control. Diameter: 200 mm.

  SMEDBO OUTLINE
  Smedbo Outline er en elegant serie av frittstående baderomstilbehør. Kjerne av messing, overflate i polert krom. Enkelte produkter i Outline serien leveres i polert rustfritt stål eller mattbørstet rustfritt stål av høy kvalitet.

  GARANTI
  Smedbo gir 10 års garanti på sine produkter. Med riktig vedlikehold holder Smedbo seg "som ny" i hele badets levetid.

  MATERIALE
  Smedbo baderomstilbehør produseres i massiv messing lagd av optimal legering av kobber og zink. Dette gir produktene den høyeste kvalitet. De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.

  Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser Smedbo produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.

  SMEDBO
  Smedbo baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. De har trolig Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante WC-børster.

  Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål - alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

  Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste. Smedbo selger til alle deler av verden, med Skandinavia som hovedmarked. Dette svenske selskapet har røtter tilbake til 1967, da baderomsserien Herregård ble introdusert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00