Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
wavin
Varenummer: 2212029
Eks. MVA
 • Produsent

  Wavin

  Serie

  Lydoptimert

  Farge

  Hvit

  Materialer

  PP

  Produktmål

  L:3 meter x Ø58 mm

  Egenskaper

  Lydoptimert
  Uten muffe
  Innomhus avløpssystem

  Vekt

  2 kg

  Pakkemål

  58 mm

  Pakkevolumen

  6.33 dm3

 • Wavin Asto avløpsrør 58 x 3000 u/muffe

  LYD I AVLØPSRØR
  Lyd oppstår når vann og luft passerer hverandre. Lyd i avløpsrøet oppstår også når avløpsvannet forandrer retning ved grenrør og bend, eller passerer en reduksjon. Lyd kan også oppstå når vannet renner gjennom det stående avløpsrøret og treffer en retningsendring. Deretter forplanter lyden seg gjennom vann, veggen, via klammer til bygningskonstruksjonen og via lydutstråling fra nærliggende bygningskonstruksjoner.

  ASTO
  Asto rørene består av tre lag som alle gjør at røret er blant de aller beste i markedet. Lagene består av ytterst et tynt PP lag som er lett å holde rent, i midten et tykt lyddempende lag i astolan og innerst et tynt PP lag som er kjemikalieresistent. På grunn av sine gode støydempende egenskaper er Astosystemet meget velegnet i alle bygg der det stilles høye krav til lavt lydnivå. Asto er korresjonsfritt, har høy ringstivhet og stor formstabilitet.

  EKSPANSJONSMUFFE
  For å oppta lengdeutvidelsen som oppstår når varmt vann renner gjennom rørene er det nødvendig å sette ekspansjonsmuffer inn i systemet. Alle dimensjoner av ekspansjonsmuffer kan hver oppta en utvidelse av rørets lengde på opptil 10 mm. Ekspansjonsmuffen sikrer også at lyd ikke overføres aksialt fra et rør til et annet.

  LETT OG STERKT
  Astosystemet har en meget lav vekt og er derfor lett å jobbe med selv under vanskelige arbeidsforhold. Det lette materialet og det spesielle muffesystemet sikrer hurtig montering og tette skjøter.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00