Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
intra
Varenummer: SOLIDON75M-ALP
Eks. MVA
 • Produsent

  Intra

  Serie

  Solido

  Farge

  Hvit

  Materialer

  Granitt

  Egenskaper

  Granitt
  Hvit Alpina
  Enkel kum
  For underliming
  Overløp
  Kurvventil
  Vannlås

 • Intra Solido N75 kjøkkenvask i granittmaterialet Cristalite for underliming. SOLIDON75M-ALP, farge hvit Alpina. 1 kum med overløp, kummen har en rett radie i hjørnene (R20). Leveres med kurvventil og vannlås. Krever minst 40 cm utvendig skapbredde.

  DIMENSJONER
  Utvendig mål: Bredde: 378 x Dybde 378 mm
  Kum: Bredde: 325 x Dybde: 325 x Høyde: 168 mm

  INTRA GRANITT
  Intra Granitt er en serie trendy kjøkkenvasker i unikt materiale. Cristalite og Cristadur er en blanding av granitt og akryl som er tre ganger hardere enn vanlig granitt, og gjør den derfor svært motstandsdyktig mot slag og riper. Den tar ikke til seg farge, er lett å tørke av og derfor svært hygienisk. Cristadur har en silkemyk overflate mens Cristalite har en metallisk finish.

  INTRA TEKA
  Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. I samarbeid med ledende industridesignere har Intra fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalitet.

  Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med strenge krav til kvalitet og funksjon. Helt siden starten har Intra vært en eksponent for skandinavisk design og produktene er utviklert og produsert i Skandinavia gjennom generasjoner.

  I 2007 ble Intra en del av Teka Industrial, et internasjonalt industrikonsern med virksomhet i 125 land. Produktene spenner fra sanitær, kjøkken og hvitevarer til stålcontainere og elektronikk. Kjernevirksomheten er kraner, dusjsystemer, kjøkkenvasker og sanitærutstyr laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00