Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
vikingbad
Varenummer: 6312572
Eks. MVA
  • Produsent

    Vikingbad

    Serie

    Paris

    Farge

    Grå profil

    Materialer

    Sort glass

    Produktmål

    90 x 90 x 220 cm

    Egenskaper

    4 stk massasjedyser
    Termostatstyrt blandebatteri
    Avtagbart frontpanel
    Kontrollpanel
    LED lys med justerbar farge
    Takdusj m/troperegn
    Hånddusj m/justerbart hode

    Pakkemål

    L:100 x B:100 x H:108 cm

    Pakkevolumen

    1080.00 dm3

  • VikingBad Massasjedusj HØYT Kar Paris 90 90x90x220 cm klart Front/sort speilglass

    TEKNISK
    4 stk massasjedyser
    Termostatstyrt blandebatteri
    Avtagbart frontpanel
    Kontrollpanel
    LED lys med justerbar farge
    Takdusj m/troperegn
    Hånddusj m/justerbart hode

    VikingBad massasjedusj
    VikingBad massasjedusj PARIS er en helt nyutviklet serie massasjedusj fra VikingBad, som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Alle VikingBad massasjedusjer leveres med termostatbatteri, takdusj og regulerbar hånddusj. Modellene har også massasjedyser, LED-lys og avtagbart frontpanel

    VikingBad massasjedusj PARIS kan velges i 2 ulike design, velg den stilen som passer best til ditt bad. Enten sort speilglass eller hvitt glass.

    Vikingbad dusjkabinett
    VikingBad har en serie med flotte dusjkabinett, dusjhjørner og dusjnisjeløsninger i ulike størrelser og design. Dusjkabinettene har integrert dusjtermostat og dusjsett. Smarte installasjonsdetaljer, avtagbart frontpanel, vippbare dører og glass med nanotech behandling gjør dusjkabinettene svært enkle å montere og rengjøre. Dusjdørene til kabinettene har doble trinser oppe og nede for jevn og stabil gange samtidig som designet gjør at døråpningen er størst mulig for alle modellstørrelser. Glassfronter og dusjdører produseres med klart 6 mm herdet sikkerhetsglass og bakvegger i glass produseres med 4 mm herdet sikkerhetsglass. Universale dusjhjørner består av doble svingbare dører med aluminiumsprofil og magnetlist, samt oversvømmelsesvern. Dørene kan svinges 180 grader og kan kombineres i forskjellige varianter som dusjnisje eller walk-in.

    VIKINGBAD
    Vikingbad er en importør og leverandør av synlige VVS-produkter samt utendørs massasjebad. De har et stort utvalg baderomsprodukter til konkurransedyktige priser. Vikingbad har en omfattende kolleksjon bestående av: baderomsmøbler, badekar, massasjekar, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, blandebatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt en rekke pleiemidler godkjent for bruk i Norge.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00