Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
wavin
Varenummer: 3104919
Eks. MVA
 • Produsent

  Wavin

  Farge

  Sort

  Materialer

  PEH

  Produktmål

  25 meter x Ø83/100 mm

  Egenskaper

  Ø83/100 mm
  25 meter kveil
  Uten slisser

  Vekt

  1 kg

  Pakkemål

  83/100

  Pakkevolumen

  16.00 dm3

 • Wavin drensrør u/sliss korrugerte 83/100 kveil 25m.

  Wavin drensrør produseres i PEH og PP, materialer med stor styrke og bedre slagfasthet i kulde enn andre plastmaterialer. Rørsystemene har et komplett utvalg av koblingsdeler som dekker de fleste behov for praktisk bruk.

  VEIDRENERING
  Wavins dobbeltveggede drensrør blir benyttet ved en rekke vei- og tunnelprosjekter. Det stilles store krav til drensrør som skal brukes i veianlegg, ikke minst med tanke på rørets ringstivhet. Wavins dobbeltveggede drensrør oppfyller kravene i ringstivhetsklasse C (T8).

  JORDBRUKSDRENERING
  Grunnlaget for god vekst ligger i godt drenert jord. Det er en forutsetning at jorda blir vedlikeholdt med grøfting, hvis man ønsker å høste gode og jevne avlinger. Wavin har drensrør tilpasset de forskjellige grøftebehov. Dobbeltveggede drensrør er spesielt godt egnet i områder hvor det er steinrik jord, myrjord og jord med stor slamfare. Rørene legges effektivt med skuffegraver. Korrugerte drensrør på kveil blir brukt der det er stabil jord uten for mye stein og røtter. Rådahlshjulet blir ofte benyttet når disse rørene legges.

  GRUNNMURDRENERING
  Wavin drensrør rundt grunnmuren er en billig forsikring mot en rå og fuktig kjeller. Her benyttes korrugerte rør eller dobbeltveggede rør med ekstra stor ringstivhet. Begge er godkjent i henhold til Norsk Standard NS 3065.

  AVRENNINGSKAPASITET
  Wavind DV rør med sin glatte innervegg, har en fremragende vannføringsevne sammenlignet med andre tradisjonelle rørmaterialer. Som eksempel kan vi nevne at et Wavin DV rør i dim. 300 mm ved 10% fall, har en kapasitet på 125 l/sek, et betongrør og et stålrør (korrugert innvendig) i samme dimensjon har en vannføringsevne på henholdsvis 96 l/sek og 60 l/sek. Med andre ord 23% og 52% lavere enn for Wavin DV rør.

  WAVIN DRENSRØR
  Wavin drensrør har optimal funksjon med tanke på dreneringseffekt. Rørene har et rikelig slissareal. Den tette bunnen sikrer god avrenning, samtidig som det hindrer gjenslamming fra undersiden. Slissene skal vende opp.

  KORRUGERTE DRENSRØR
  Rørene har lange tradisjoner for anvendelse innen jordbruk og byggebransjen. De korrugerte rørene er høy ringstivhet i forhold til vekt, og PE materialet bidrar til stor slagfasthet.

  X-STREAM DRENSRØR
  X-Stream er et dobbeltvegget rørsystem med patentert muffeløsning som sikrer en helt tett og innstallasjonsvennlig skjøt. X-Stream er produsert i PP som gir god slagfasthet, høy korrosjonsbestandighet, tetthet og lang levetid. X-stream er et fleksibelt rørsystem som kan ta opp setninger og bevegelser i omfyllingen og likevel opprettholde sin funksjon. Wavin X-stream rør er betegnet med innvendig diameter.

  DV DRENSRØR
  Dobbeltveggede drensrør blir foretrukket der det stilles spesielt store krav til mekanisk styrke og god vannføringsevne. Den spesielle konstruksjonen i PE/PP gir stor slagfasthet og ekstra høy ringstivhet (SN8). Dobbeltveggede drensrør har de samme løsningene som Wavins dobbeltveggede overvannsrør, og er i praksis det samme produktet, men med slisser.

  GODKJENNINGER
  Både kveilrør og DV landbruksdrens er godkjent etter NS 3065. X-stream rørene er godkjent i henhold til EN-13476 i tillegg til Nordic Poly Mark, en felles nordisk sertifiseringsordning.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00