Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
aspen
Varenummer: 64539H
Eks. MVA
 • Produsent

  Aspen

  Serie

  Solvik

  Farge

  Sort

  Materialer

  Finèr

  Produktmål

  B:430x D:475x H:1970 mm

  Egenskaper

  Myklukking
  Fullt uttrekk
  Nålefiltmatte
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti
  Høyre hengslet
  Rett sokkel
  Silestone benkeplate

 • Aspen Solvik høyskap med tre skuffer og to flyttbare hyller bak dør. Benkeplate i sort Silestone. Rett sokkel, høyre hengslet. Bredde 430 x Dybde 475 x Høyde 1970 mm.

  HØYSKAP
  Myklukking
  Fullt uttrekk
  Nålefiltmatte
  Ferdig sammensatt
  10 års garanti
  Høyre hengslet
  Rett sokkel
  Silestone benkeplate

  EKTE TRE
  Aspen møbelserier lages av ekte tre, massivt eller finér. Unntaket er Avan som lages av kompaktlaminat. Deres erfarne møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles, og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø.

  Siden det er et levende materiale, kommer nyansene i det til å endre seg noe før det modnes helt. Ved å bruke samme materiale til dører, skuffefronter og skrog, kommer dette til å skje på en helhetlig og gradvis måte, med de naturlige forandringene som treverk gjennomgår.

  SAMMENSATT
  Aspen møbler leveres med ferdig sammensatte skrog. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din - det eneste som gjenstår, er å henge møblene på veggen og montere fronter.

  At møbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet. Skuffene lukkes mykt og fint og armaturene lyser. Når møbelet forlater fabrikken i Jönköping, fungerer alt. En trygghet for deg.

  GARANTI
  Aspen er et svenskprodusert kvalitetsmøbel med 10 års garanti. Flere av Aspen sine møbler er Svanemerket. Svanemerkingen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonsmetoder, vann- og energiforbruk, genvinnbarhet og materialevalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet.

  SERVANTER
  Aspen bruker utelukkende nøye utvalgte og svært slitesterke materialer, som porselen, støpemarmor og emaljert stål. Dette er de mest slitesterke materialene en servant kan lages av, med en lettstelt og slitesterk overflate som tåler omfattende bruk.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00