Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
smedbo
Varenummer: FK665
Eks. MVA
 • Produsent

  Smedbo

  Serie

  Outline

  Farge

  Sort

  Materialer

  Rustfritt stål

  Egenskaper

  Lakkert rustfritt stål
  Soft Close
  Innerbøtte i sort PP
  6 liter

  Avfallspose F971 i Smedbo Xtra serien passer til

  Vekt

  1 kg

  Pakkemål

  0.22 x 0.22 x 0.33 m

  Pakkevolumen

  0.015972 m3

 • Smedbo Outline Lite pedalbøtte FK665 i sort lakkert rustfritt stål. Avfallsbøtte på 6 liter. Smedbo sine pedalbøtter har soft close (myklukking), noe som innebærer at lokket går mykt og sakte ned ved lukking. Pedalbøtten leveres med en innerbøtte i sort PP (polypropylen), en termoplast det er lett å rengjøre. Høyde 320 mm. Avfallspose F971 i Smedbo Xtra serien passer til søppelbøtten.

  SMEDBO OUTLINE LITE
  Smedbo Outline lite kompletterer Outline serien med frittstående tilbehør til baderommet, i polert rustfritt stål eller børstet rustfritt stål. Pedalbøttene er i Lakkert rustfritt stål.

  MATERIALE
  Kjerne av høykvalitet rustfritt stål i henhold til europastandard EN 1.4301. Meget høy korrosjonsbestandighet, noe som er spesielt viktig i baderom. Overflatebehandling: Polert rustfritt stål, Børstet rustfritt stål eller Lakkert rustfritt stål.

  SMEDBO
  Smedbo baderomsserier representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. De har trolig Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante WC-børster.

  Alle serier er omsorgsfullt utviklet for å tilpasse seg personlige innredningsstiler og ønskemål - alt fra det enkle stramme, til det myke romantiske.

  Produktene er enkle å montere, med skjult og sikker feste. Smedbo selger til alle deler av verden, med Skandinavia som hovedmarked. Dette svenske selskapet har røtter tilbake til 1967, da baderomsserien Herregård ble introdusert.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00