Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
dansani
Varenummer: DF-659934P
Eks. MVA
 • Produsent

  Dansani

  Serie

  Mascot

  Farge

  Hvit Høyglans

  Materialer

  MDF

  Produktmål

  B:61 x D:49 x H:58 cm

  Egenskaper

  Ferdig montert
  Fullt uttrekk, selvinntrekk og demping
  Utsparing for vannlås
  Speil med LED-lys
  IP 44
  Servant i sanitærporselen

 • Mascot 61 cm sett med skuffer og speilskap, hvit høyglans

  TEKNISK
  Ferdig montert
  Fullt uttrekk, selvinntrekk og demping
  Utsparing for vannlås
  Speil med LED-lys
  IP 44
  Servant i sanitærporselen

  PORSELENSSERVANT
  Servantene i Mascot serien er produsert i ekte sanitærporselen, et slitesterkt keramisk materiale. Når servanten brennes ved ca. 1.200 grader smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate. Mascot-servanten er tidløs minimalisme, med tynn bordplate, rett med store flate og geometrisk stramt basseng.

  SERVANTSKAP
  I Mascot kan du velge servantskap med dører, eller skuffer i størrelsene 60 cm, 90 cm og 120 cm. Alle dører leveres med klipshenger i metall som kan justeres i tre retninger. Hengslene er utstyrt med dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og lydløst. Med Mascot får du eksklusive skuffer med et stabilt og behagelig glidende trekk. Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner og reling. De er med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping, som sørger for at skuffene lukker mykt og lydløst. Øverste skuff er med utskjæring til rørføringen. Skuffene er fullt justerbare. Lange bøylegrep i krom gir en flott finish. Alle skap leveres formontert.

  SPEILLØSNING
  Velg mellom speil med integrert belysning, eller speilskap med halogenpanel og integrert grep. Begge løsningene har moderne LED-belysning med lavt strømforbruk, og er IP-godkjent til våtrom.

  HØYSKAP
  Høyskap finnes som tilvalg og er perfekt dersom du mangler plass til oppbevaring. Høyskapet finnes med to eller tre dører og fem hyller. Velg om du ønsker en lukket løsning med tre dører, eller et høyskap med to dører og en åpen hylle.

  DANSANI
  Dansani ble etablert i 1983. Helt siden den gang har de fokusert på å være blant verdens beste leverandører innenfor ett eneste kjerneområde - kvalitetsmøbler til baderommet. Dansani er et internasjonalt konsern med hovedsete i det sørlige Danmark, hvor de råder over 20 000 m2 produksjonsfasiliteter. I tillegg til dette har Dansani datterselskaper og er representert i mer enn 20 land. Og hver dag leverer Dansani mellom 300 og 400 baderomsmøbler til entusiastiske forhandlere og forbrukere i hele Europa. Dansani er en markedsorientert og profitabel virksomhet som år etter år har opplevd vekst helt siden begynnelsen. Dette skyldes først og fremst forretningskonseptet og deres måte å tenke og handle på.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00