Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
interform
Varenummer: Antikalk
Eks. MVA
 • Produsent

  Interform

  Egenskaper

  Pris pr. dusjglass
  Antikalkbeskyttelse til Interform dusjdører og dusjvegger

  Bestillingsvare - ekstra leveringstid må påregnes (ca. 6 uker)

 • Interform antikalkbeskyttelse til alle Interform sine dusjløsninger - dusjdører og dusjvegger. Pris oppgitt er per dusjglass. Ved bestilling av to glass for en hjørneløsning, må antall antikalkbeskyttelse settes til 2. Forenkler renhold. Antikalk forlenger leveringstid til ca. 6 uker.

  ANTIKALK BESKYTTELSE
  Antikalk beskyttelsen reduserer kalk belegg og gjør det enklere å holde glasset rent. I tillegg har antikalk overflaten en antibakteriell effekt, der 98% av bakterie floraen forhindres.

  Hvor lenge antikalk beskyttelsen holder (garanti tid 2 år), kommer an på hvor ofte dusjen er i bruk og bruken av rengjøringsmiddel. Dersom du opplever at antikalk beskyttelsen over tid forsvinner kan du fornye effekten med et fornyelses sett.

  RENHOLD
  Dusjglass levert med Interform antikalk beskyttelse må skyldes med varmt vann før første bruk. Det er anbefalt å tørke av glasset etter hvert bruk. Bruk en fuktig klut for renhold.

  IKKE GJØR DETTE
  Ikke bruk vaskemiddel med skureeffekt, vaskemiddel som inneholder alkohol eller silikon. Ikke bruk microfiberkluter da disse ødelegger antikalk beskyttelsen. Ikke påfør glasset olje eller silikon.

  INTERFORM
  Interform ble etablert våren 1992 og er en ledende Norsk produsent av bade- og massasjekar. Bedriften holder til i nye moderne produksjonslokaler på Øysand utenfor Trondheim, hvor de har produksjon, lager og showroom. Interform legger stor vekt på nyvinnende design, inspirasjonen henter de fra blant annet reiser og deres samarbeidspartnere. I tillegg til produksjon av bade- og massasjekar importerer og selger de Italienske kvalitetsdusjer fra produsenter som legger stor vekt på kvalitet og design.

  Interform er medlem av returselskapet RENAS. Gjennom dette medlemskapet viser Interform at de tar miljøansvar for produktene de produserer. Alle miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00