Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
kwc
Varenummer: 10.231.103.000
Eks. MVA
 • Produsent

  KWC

  Serie

  Livello

  Farge

  Krom / Sølv

  Egenskaper

  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 360 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 10 l/min
  Slangeuttrekk 60 cm

 • KWC LIVELLO kjøkkenbatteri i krom med uttrekkshode

  TEKNISK
  Hull i benk: Ø35
  Tut kan dreies 360 grader
  Anslutning: PEX rør 3/8" RG
  Vannmengde 10 l/min
  Slangeuttrekk 60 cm

  KWC LIVELLO
  Livello er kjøkkenbatterier som forener kvalitet, materiale, design og funksjonalitet.LIVELLO er KWCs svar på rettvinklede blandebatterier. Proposjonene harmonerer og detaljene holder sveitsisk standard.Designet er enkelt og minimalistisk. Med balanserte former og nytenkende teknologi viser KWC at dette er en ny og kompromissløs designløsning.Med proporsjonert kropp, flat hendel, ergonomisk betjening og moderne teknologi, bringer blandebatteriet opplevelsene på kjøkkenet til et nytt nivå.Ved montering kan man velge om hendelen på blandebatteriet skal være på høyre side, midtstilt eller på venstre side for personlig tilpasning og enklere bruk.Perlatoren kan enkelt skrus ut for rengjøring med den medfølgende nøkkelen. KWC LIVELLO leveres i både krom og rustfritt stål.

  OM KWC
  KWC er et sveitsisk fabrikat med lange tradisjoner. Selskapet ble opprettet i 1874 som produsent av spilledåser. Tyve år senere var markedet for spilledåser på hell, og i 1897 laget de sine første tappekraner.

  I dag leverer KWC et av verdens største sortiment av storkjøkkenarmaturer, og bruker teknologien og erfaringene derfra i produksjonen av armaturer for privatkjøkken og bad.

  Det som gjør KWC armaturer helt spesielle er kvaliteten, den utsøkte finishen, funksjonaliteten og den lange levetiden. I stadig større grad utpeker armaturene seg også med unikt design og teknisk nytenkning. Dette er "håndlagde" armaturer, så langt det lar seg gjøre i vår tids vestlige verden. Deler av produksjonen, poleringen og finishen kan ikke utføres tilfredsstillende maskinelt. På KWC-fabrikken er hver enkelt armaturs ferdigstillelse knyttet til personlig stolthet. I 1957 ble KWC verdens første til å lansere et kjøkkenbatteri med uttrekksdusj.

  KWC armaturer leveres i alle prisklasser, mange modeller, farger og overflater, og har, uansett prisklasse:

  Keramiske skiver i "hjertet" av armaturen
  Støpte tuter i stedet for rørtuter
  Slange til å trekke ut
  Tøft, delikat design
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00