Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
inr
Varenummer: 90202360
Eks. MVA
 • Produsent

  INR

  Serie

  Sync

  Farge

  Aluminium profil

  Materialer

  Klart glass

  Produktmål

  A: 580 x H: 2000 mm

  Egenskaper

  15 års garanti
  6 mm sikkerhetsglass
  Justerbar lukkeposisjon
  Løftemekanikk i hengsel
  Enkel montering

 • INR SYNC Modell 2 Foldedør for nisje, klart glass med aluminiumsprofil 580mm

  TEKNISK
  15 års garanti
  6 mm sikkerhetsglass
  Justerbar lukkeposisjon
  Løftemekanikk i hengsel
  Enkel montering

  Modell 2 i SYNC-serien består av en enkeltdør som takket være de spesielle hengslene kan foldes inn på midten i nisjer med bredde på opptil 900 mm. Den kan fås i faste mål med bredder på 580, 680, 780 eller 880 mm, eller helt måltilpasset et sted innenfor breddeintervallet 580–900 mm, men da med lengre leveringstid. Alle modeller er laget av 6 mm herdet sikkerhetsglass og tilbys i klart glass med blankpolerte profiler, hengsler og grep. De spesialutviklede hengslene midt på de innsvingbare dørene gir glasset en slett innside som gjør rengjøringen enklere.

  GLASSTYPER
  Klart glass er vanlig transparent, herdet glass

  Timeless er en patentert teknikk som permanent forsegler porene i glassflaten og gjør det enklere for deg å holde glassflaten ren. Beholder den opprinnelige glansen og forenkler rengjøring.

  Grått glass er innfarget glass med gråtone

  Opal klart glass er transparent klart glass uten den grønnaktige tonen som glass vanligvis har

  Opal frost glass kan sammenlignes med rimfrost, og til forskjell fra frostede glass fremstilles dette uten jernoksid noe som gjør at glasset ikke får den grønnaktige tonen som du ser i vanlig klart glass

  MÅLTILPASSET DUSJ
  INR produserer alle sine dusjvegger først når du har lagt inn din bestilling. Dette gir noe lengre leveringstid i forhold til prefabrikerte løsninger, men sikrer også full frihet til å skreddersy dusjløsningen nøyaktig ditt behov. INR er størst på måltilpassede dusjer. Uansett hvilke mål du velger og hvordan du ønsker glasset kappet, er prisen den samme.

  INR
  Siden 1988 har INR produsert skreddersydde dusjdører til de nordiske baderommene og er i dag Nordens største produsent av smarte dusjløsninger. Fabrikken ligger i Malmø, noe som gir selskapet full kontroll over hele produksjonslinjen. Den lange erfaringen og lokale tilknytningen gir dusjdører, dusjvegger og dusjkabinetter av topp kvalitet og med lange garantier. Kvalitetsarbeidet til INR strekker seg fra små, men vesentlige detaljer, til de store spørsmålene som gjenvinningsbare materialer og miljøbevissthet. Flere av dusjløsningene til INR er Svanemerket, et kvalitetsstempel som sier noe om produktenes holdbarhet, soliditet og miljøvennlighet. INR hadde verdens første svanemerkede dusjvegg.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00