Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
beam
Varenummer: 010912
Eks. MVA
 • Produsent

  Beam

  Serie

  Alliance

  Produktmål

  B:38 x H:108 cm

  Egenskaper

  Sugeeffekt: 700 AirWatt
  Luftmengde: 52,9 l/s
  Motoreffekt: 1600 W
  Lydnivå: 68 dB (A)
  Vekt: 11,5 kg
  Kapasitet: 15 l
  System: Syklon eller pose
  Filtertype: Selvrensende GORE filter

  Vekt

  15 kg

  Pakkemål

  0.4 x 0.4 x 1.1 m

  Pakkevolumen

  0.176000 m3

 • BEAM ALLIANCE 700 TC SENTRALSTØVSUGER - SUGEENHET

  TEKNISK
  Sugeeffekt: 700 AirWatt
  Luftmengde: 52,9 l/s
  Motoreffekt: 1600 W
  Lydnivå: 68 dB (A)
  Vekt: 11,5 kg
  Kapasitet: 15 l
  System: Syklon eller pose
  Filtertype: Selvrensende GORE filter

  Beam Alliance 700 TC har en ytelse helt utenom det vanlige. Denne gjør jobben som svært få andre maskiner kan oppnå. Denne maskinen passer til store eneboliger eller til dem som helt enkelt vil ha det beste. Maskinen er selvfølgelig utstyrt med avansert display og Beams unike GORE-Tex filter.

  ORK MER FRISK LUFT
  De fleste av oss tilbringer ca. 90 % av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at vi kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergi-spesialister som bl.a. Norges Astma og Allergiforbund.

  ENKEL Å MONTERE
  Østberg sentralstøvsugere monteres lett uansett om det planlegges inn i et hus under bygging, eller i en eksisterende bolig eller hytte. Sentralstøvsugeranlegget skjules enkelt i sjakter, kott eller skap, under trapper, over loft, i kjeller, ved siden av pipe eller avløpsrør eller i hule skillevegger. Monteringssettet som medfølger inneholder alle delene som trengs, og monteringsanvisningen er lett å følge. Det trengs ingen spesialverktøy, og de fleste gjør faktisk jobben selv. Vil du vente med å anskaffe selve suge-enheten når du bygger nytt, men legge forholdene til rette for sentralstøvsuger, kan du kjøpe et rimelig monteringssett. Kontakter finnes både for vegg- og gulvmontering.

  STERK OG ENERGIEFFEKTIV
  Østberg sine sentralstøvsugere har lang levetid og er svært driftssikre. Energieffektive motorer som gir høy sugeeffekt og lavt strømforbruk, samtidig som maskinene er svært kraftige. I tillegg holder de et lavt støynivå. Modellene kan utstyres med trinnstyrt skyvebryter som gjør at støvsugeren kan operere på forskjellig styrke. Dette gir deg muligheten å utvide bruksområdet. Du kan velge mellom modell med syklonutskiller eller posemodell.

  OM ØSTBERG
  Østberg Norge AS er Norges ledende leverandør av sentralstøvsugere til næringsbygg og bolig. De har levert sentralstøvsugere til det norske markedet siden 1983 og har vært med på å lede utviklingen i Norge. Deres systemer er kostnadvennlige med svært høy kvalitet. Østberg fører et bredt utvalg av sentralstøvsugere til leiligheter, rekkehus, eneboliger og hytter.
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00